Vali Güzeloğlu, Gülnarlılarla Vedalaştı

Vali Güzeloğlu, Gülnarlılarla Vedalaştı

Veda ziyaretlerine Gülnar ilçesi ile başlayan Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İlçe Halk Kütüphanesi'nde vatandaşlarla vedalaştı.Vedalaşmaya sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.Duygularını...

Veda ziyaretlerine Gülnar ilçesi ile başlayan Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İlçe Halk Kütüphanesi'nde vatandaşlarla vedalaştı.

Vedalaşmaya sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Duygularını dile getiren Gülnar Kaymakamı Tekin Dundar, "Sayın Valimiz, 4 buçuk yıllık görev süresi boyunca ve Çukurova Kalkınma Ajansı başkanlığı döneminde ilçemiz için emek harcamış ve anlamlı katkılarda bulunarak ilçemizin bugünlere gelmesine katkıda bulunmuştur. Kendisine şükranlarımızı sunuyor, bizlere hakkını helal etmesini istirham ediyoruz." diye konuştu.

Esnaf Odası Başkanı Zeynel Nar, "İlimize geldiği ilk günden bu yana esnaf ve sanatkarlarımıza gereken değeri veren, Ahilik kültürünün değerlerinden 'kalbini, kapını sofranı açık tut' düsturuyla esnafımızın yanında olan esnaf babası Ahi babası Valimize şükranlarımızı sunuyor, yeni görevinde başarılar diliyorum." dedi.

Esnaf Kredi ve Kooperatif Başkanı Ramazan Çetin "Sayın Valim, esnafımızın yanında olmanız ve Ahilik kültürünü taçlandırmanız vesilesiyle teşekkürü borç biliyoruz. Hizmet yarışında ilimize ve ilçemize yaptığınız hizmetler için teşekkür ederim. Yolunuz ve bahtınız açık olsun" şeklinde konuştu.

Ziraat Odası Başkanı Hacer Emiş Işık "Sayın Valimizin elma üretiminde hastalıkla mücadelede, Hanay pazarının kurulması ve kaliteli badem projelerimize destek vererek ilçe ekonomimize büyük katkı sağladı. Eli nasırlı çiftçilerimizi önemsemiş olması ve ilçe tarımına kazandırdıkları için Valimize şükranlarımı sunar, başarılarının devamını dilerim" şeklinde görüş belirtti.

Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel "Hayatım boyunca karşılaştığım, insana en fazla değer veren ve insanı en önde tutan böyle bir kişiyle tanışmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun, yollarını açık etsin" şeklinde konuştu.

Vali Güzeloğlu ise duygularını şöyle ifade etti: "4 buçuk yıldır büyük bir onurla ve sorumlulukla görev yaptığım Mersin Valiliği'nden Kocaeli Valiliği'ne atandım. Yol boyunca bu süreçte birlikte yaşadıklarımızı hatırladım. Büyük bir mutlulukla Gülnar'da birçok anlamlı ve insana yararlı, hayırlı işleri yaptığımızı gördüm. Şüphesiz bu süreçte biz sadece karar aldık. Bu çalışmalar ekip işidir. Bu güzellikleri hep birlikte ilimize ve ilçemize kazandırdık. Hayatın kendisi bir emanet. Günü geldiğinde emanetin sahibine teslim ediyoruz. Hayat bir emanetse hayattaki tüm şeyler de emanettir. Aslolan hayatın sonunda iyi bilinmek. Hayatı insanlara hizmet yarışı içinde geçirmektir. Amaç sadece ve sadece millete hizmet etmek, hayırla anılmak. İşin özü bu."

Törenin sonunda Kaymakam Dundar, Halk Eğitim Merkezi'nde eğitim gören kadınların hazırladığı el işi örtüyü takdim etti. Belediye Başkanı Günel ile oda başkanları ise plaket sundu. Vali Güzeloğlu, Zeynel Abidin Türbesi'ni son kez ziyaret etmeyi de ihmal etmedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.