Vali Erol: Başarınız bizleri mutlu ediyor

Vali Erol: Başarınız bizleri mutlu ediyor

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Yönetimi Konya Valisi Muammer Erol’u ziyaret etti. Vali Erol, takımın başarısının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Hakan Faydasıçok ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Konya Valisi Muammer Erol'u makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Konya Valisi Muammer Erol, Konya'nın hem nüfus hem de üretim olarak Türkiye'nin önemli şehirlerinden biri olduğuna dikkat çekerek, "Şehrimizin potansiyelini her anlamda doğru ve planlı kullanmalıyız. Ekonomi, turizm, sanat ve spor bir bütün. Bu bütünün tüm parçaları ayrı ayrı önemli. Sporun her branşında Konya'daki lisanslı sporcu sayısını belirli seviyenin üzerinde tutmalıyız. Siz basketbol branşı için gerekli planlama ve düzenlemeleri yaparak şehrimize önemli bir hizmet sunuyorsunuz. A takımımızın başarası bizleri de çok mutlu ediyor ve heyecanlandırıyor. Ülkemizde futbol merkezli bir spor anlayışı olsa da basketbol artık adında çokça söz ettirir durumda. Aslında böyle ayırımlar yapmadan tüm branşları bir arada tutacak Konyaspor AŞ'nin şehrimiz için kurulması gerektiğini düşünüyorum" dedi.  

Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Hakan Faydasıçok ise "Torku Konyaspor Basketbol olarak hedefleri bu sene biraz yükselttik. Şehrimize Play-Off heyecanını yaşatmak istiyoruz ancak yaşadığımız maddi sorunların yanı sıra sakatlıklar ve oyunculardan kaynaklanan problemler bizi fazlasıyla sıkıntıya soktu. Tüm bunlara rağmen takımımız geri adım atmadı. Normal sezonun bitimine 4 hafta kaldı ve hala Play-Off hedefi için mücadelemizi sürdürüyoruz. Biz, takımımızın elde ettiği başarıyı kulüp olarak tek başımıza yaşamaktansa şehrimiz ile paylaşarak bu mutluluğu çoğaltmanın doğru olacağına inanıyoruz. Bu nedenle de taraftarımızdan esnafımıza, idari yönetimlerden kurumsal işletmelere kadar herkesin desteğini almak istiyoruz" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.