Vali Demir Acıpayam'da Veda Ziyaretlerinde Bulundu

Vali Demir Acıpayam'da Veda Ziyaretlerinde Bulundu

Merkez valiliğine alınması için İçişleri Bakanlığı'na dilekçe veren Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli'nin Acıpayam ilçesinde veda ziyaretlerinde bulundu.Denizli'de herkes tarafından çok sevilen ve iki yıllık görev yaptığı dönemde...

Merkez valiliğine alınması için İçişleri Bakanlığı'na dilekçe veren Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli'nin Acıpayam ilçesinde veda ziyaretlerinde bulundu.

Denizli'de herkes tarafından çok sevilen ve iki yıllık görev yaptığı dönemde halkın büyük sevgisini kazanan Vali Demir, veda ziyaretleri kapsamında Acıpayam'a gitti. Vali Demir'i Acıpayam Hükümet Konağının önünde Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Garnizon Komutanı Kıdemli Yüzbaşı İsmail Güdül, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem ve kurum amirleri karşıladı.

Buradan Kaymakamlığı ve Belediyeyi ziyaret eden Vali Demir, Denizli'ye hizmet amacıyla geldiğini belirterek, "Acıpayam her geçen gün gelişen bir ilçe. Görev yaptığım süre içinde Acıpayam ilçemizde birçok çalışmalarda bulunduk. Görevim süresince kaymakamlığımıza, belediyemize ve birlikte görev üstlendiğimiz diğer kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim. Acıpayam halkını çok seviyorum. Bu güne kadar ki gördüğüm sıcak ilgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal ediniz." diye konuştu.

Kaymakamlık ve belediye ziyaretinden sonra çarşıda vatandaşlarla vedalaşan Demir, halktan sıcak ve samimi bir ilgi görürken bazı vatandaşların, "Çalışkan Vali sizi unutmayacağız" sözleriyle karşılaşınca duygulandı. Bu sözlere karşılık da herkesten çok memnun olarak ayrıldığını söyleyen Vali Demir, "Şimdiye kadar kimseyle bir sorun yaşamadım. Denizli'de çalışmaktan mutluyum. Benim en rahat çalıştığım dönem oldu. Haklarınızı helal ediniz." dedi.

Ziyaretlerin ardından diğer ilçelere de gitmek üzere Acıpayam ilçesinden ayrılan Vali Demir Çameli'ye doğru hareket etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.