Vali Al, Toprakale'de İncelemelerde Bulundu

Vali Al, Toprakale'de İncelemelerde Bulundu

Son Valiler kararnamesi ile Osmaniye Valiliği'ne atanan Vali Kerem Al, Toprakkale ilçesinde inceleme ve denetlemelerde bulundu. Vali Kerem Al, Toprakkale Kaymakamlığı önünde, Kaymakam Murat Uzunparmak, Toprakkale Belediye Başkanı İbrahim Demirci...

Son Valiler kararnamesi ile Osmaniye Valiliği'ne atanan Vali Kerem Al, Toprakkale ilçesinde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Vali Kerem Al, Toprakkale Kaymakamlığı önünde, Kaymakam Murat Uzunparmak, Toprakkale Belediye Başkanı İbrahim Demirci ve ilçe müdürleri tarafından karşılandı. İlçe hakkında bilgi almak, varsa sorunları yerinde görerek çözüm bulmak maksadıyla ziyaret gerçekleştirdiğini ifade eden Vali Kerem Al, karşılamanın ardından kaymakamlık makamına geçti. Vali Al, Kaymakam Uzunparmak’tan ilçe hakkında brifing aldı. Toprakkale Kaymakamı Murat Uzunparmak, brifingde; ilçenin tarihçesi, coğrafi durumu, nüfusu, eğitim-öğretim durumu, sosyal ve kültürel faaliyetleri, ulaşım ve alt yapı durumu, güvenlik ve asayiş, devam eden yatırımlar, projeler ve sorunlar hakkında bilgi verdi.

    Vali Kerem Al, kaymakamlığın ardından 'Kırsal Alanda Modern Hayata Hanımeli Projesi' kursiyerlerini ziyaret etti. Vali Al’a proje hakkında bilgi veren Kaymakam Uzunparmak, projenin hedefinin hanımlara meslek edindirmek ve ekonomilerine katkı sağlamak olduğunu ifade etti. Vali Kerem Al, burada kursiyerlerle sohbet ederek üretilen el emeği ürünleri inceledi.

    Kerem Al, ilçe ziyaretinin son bölümünde Toprakkale Belediyesini ziyaret etti. Vali Al, Başkanlık makamında, Başkan Demirci ile bir süre görüşerek, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

    Toprakkale inceleme ve denetleme gezisinde Vali Kerem Al'a İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Cingöz, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Sağlam, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik eşlik etti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.