Vali Akdemir, Makamını Öğrencilere Teslim Etti

Vali Akdemir, Makamını Öğrencilere Teslim Etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, makamını Gazi İlkokulu 3’ncü sınıf öğrencisi Yusuf Yiğit Yılmaz’a teslim etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, makamını Gazi İlkokulu 3’ncü sınıf öğrencisi Yusuf Yiğit Yılmaz’a teslim etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yurt genelinde olduğu gibi Erzincan’da da okullarda düzenlenen etkinlikler ile kutlanıyor. Türk çocuklarına armağan edilen bayramda minik öğrencilerin kimileri vali koltuğuna, kimileri de belediye başkanlığı koltuğuna oturdu. Erzincan Gazi İlkokulu öğrencilerinden oluşan 4 kişilik heyet, 23 Nisan Bayramı dolayısıyla Vali Abdurrahman Akdemir’i makamında ziyaret etti. Vali Akdemir’e çiçek hediye eden öğrenciler bir süre sohbet etti.

Vali Akdemir’in isteği üzerine valilik makamına oturan Gazi İlkokulu 3’ncü sınıf öğrencisi Yusuf Yiğit Yılmaz, tüm öğrencilerin bayramını kutladı. Minik Vali Yılmaz, çocuklar için yeşil alanların çoğaltılması, çevre temizliğine dikkat edilmesi, herkesin spor yapması ve eğitime önem verilmesi hususlarında mesajlar verdi. Vali Abdurrahman Akdemir, Özel Kalem Müdürü Şafak Önder’i çağırtarak, minik valinin taleplerini not etmesini istedi. Minik Vali Yusuf Yiğit Yılmaz’ın talimatları not edilmesinin ardından, Vali Abdurrahman Akdemir tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Yurt genelindeki bütün çocukların 23 Nisan Bayramı'nı kutlayan Vali Abdurrahman Akdemir, “Bugün gerçekten ülkemiz için ve çocuklarımız için çok önemli gündür. Türkiye dünyada çocuklara bayram armağan eden ve bu günü dolu dolu kutlayan nadir ülkelerden, tek ülkeden bir tanesi. Bu şunu gösteriyor; yıllar önce biz ülke olarak ülkemizin geleceği olan nesilleri verilen değeri ve onlara gösterdiğimiz önemi bir kayıt altına almak ve bugünleri dolu dolu kutlamak adına böyle bir hafta böyle bir günümüz var. Biz de böyle bir haftayı ve günümüzü Erzincan’da, ülkemizin geleceği olan Erzincanımızın geleceği olan çocuklarımız için çok dolu dolu kutlamayı hedefliyoruz. 23 Nisan bütün çocuklarımızın bütün hayatı boyunca unutmayacağı günlerdir. Bizler de o günlerimizi hep hatırlıyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onlar için ne yaparsak azdır. Geleceğimiz olan çocuklarımızı iyi yetiştirebilme adına elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz.” açıklamasında bulundu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.