Vakıfbank Avrupa’da Kayıpsız Devam Ediyor

Vakıfbank Avrupa’da Kayıpsız Devam Ediyor

İki Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu sahibi VakıfBank, bu kupada sezonun ikinci haftasında deplasmanda son İtalya şampiyonu Nordmecannica Piacenza’yı 3-0 mağlup ederek 2’de 2 yaptı. VakıfBank’ta günün en skorer isimleri 14 sayı ile...

İki Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu sahibi VakıfBank, bu kupada sezonun ikinci haftasında deplasmanda son İtalya şampiyonu Nordmecannica Piacenza’yı 3-0 mağlup ederek 2’de 2 yaptı. VakıfBank’ta günün en skorer isimleri 14 sayı ile Sheilla Castro ve 13 sayı ile Elitsa Vasileva oldu.

Avrupa Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda yer alan VakıfBank, ikinci maçında Nordmecannica Piacenza’yı 3-0'la geçerek grup maçlarında iki galibiyete ulaştı. Müsabakaya Costagrande, Rasic, Sheilla, Vasileva, De Kruijf, Naz - Gizem (L) ilk altısı ile başlayan VakıfBank, İtalya deplasmanında ilk seti 25 - 12 almayı başardı. Sarı siyahlılar, mücadelenin ikinci setini de üstün oyunuyla 25 - 14 önde tamamladı ve setlerde 2-0’ı buldu.

İtalyan şampiyonu karşısında sarı siyahlılar, üçüncü seti de 25 - 18 kazanarak sahadan 3-0 galip ayrıldı. VakıfBank’ın müsabaka boyunca en etkili oyuncuları Sheilla Castro (14 sayı) ve Elitsa Vasileva (13 sayı) oldu. VakıfBank’ta Robin de Kruijf da eski takımına karşı elde ettiği 10 sayı ile galibiyete katkıda bulundu.

GUİDETTİ: KOLAY BİR GALİBİYET ALDIK

Piacenza maçı ardından galibiyeti değerlendiren VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti yaptığı açıklamada, "Bu akşam iki önemli şey vardı. Sahaya istediğimiz oyunu yansıttık ve iyi oynadık, diğer taraftan rakibimizin eksik oyuncusu vardı. Galibiyet bu sebeple bizim için kolay oldu. Rakibimiz zayıftı ama oynadığımız oyundan memnunuz." diye konuştu.

Karşılaşma boyunca etkili oyun sergileyen VakıfBanklı Robin de Kruijf ise yaptığı açıklamada, "Eski takımıma karşı oynamak keyifliydi. Maçın başıyla birlikte agresif oyun sergiledik ve iyi bir maç çıkararak 3-0 kazandık." dedi.

VakıfBank, E Grubu üçüncü maçında Fransa temsilcisi RC Cannes ile 11 Aralık 2014 tarihinde İstanbul’da karşılaşacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.