Sadık Küçükhemek

Sadık Küçükhemek

Vahşi Garp

Vahşi Garp

Allah (c.c.) düşmanı ABD’li bir katil, ABD Carolina Eyaleti’nin Chapel Hill Kasabası’nda geçen hafta üniversitede okuyan üç Müslüman genci hunharca katletmiştir. Bu cinayet adi bir vaka değil. Bütün Müslümanlara karşı işlenmiş siyasi bir vakadır. 

Vahşi Garp, sürekli âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Peygamber’e saldırmakta, camileri kundaklamakta ve Müslümanları sistematik bir şekilde öldürmektedir. Bunun sebebi, Garp’ın zihniyeti ve cibilliyeti gereği katıksız İslâm düşmanı olmasıdır.

 İslâm düşmanı katil, şehid ettiği Müslümanları gördüğü zaman, siz neden Müslüman oldunuz, burada ne arıyorsunuz, ABD’den defolun gidin, diye zaman zaman tehdit etmiştir.

Garp, sözden anlamaz, kuvvetten anlar, onun için İslâm âlemi güçlü olmalıdır. Aksi halde kendini,  gözü dönmüş canavardan koruması asla mümkün değildir. O kana doymaz, yeryüzünde bir Müslüman kalmayıncaya kadar savaşır.

Rabbim Bakara Suresi’nde şöyle buyurur: “Onlar eğer güçleri yeterse, sizi dininizden döndürünceye kadar size karşı savaşa devam ederler.”  (Bakara:217)

İngilizlerin Tanzimat Fermanı’nı ilan ettirmesi, Garp’ın hilafeti kaldırması, İslâm coğrafyasının eğitim ve öğretim sistemini kendi emperyalist anlayışına uygun dizayn etmesi bunun bir delilidir.

Başkan Barack Obama’nın sessiz kalması, Batı’nın iç dünyasını güzel bir şekilde yansıtmaktadır. Başkan’ın, Federal Soruşturma Bürosu’nun (FBI )soruşturma başlattığını söylemesi, Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın dikkatini çekmesinin sonucudur.

Artık İslâm âlemi kendini toplamalıdır. Batı’yı efendi ve uygar kabul etmenin faturası önümüzde durmaktadır. Bu faturaya rağmen, Batı’yı ayakta tutmak için köhnemiş değerlerine sarılmak, Müslüman kimliğini yok etmek, demektir.

Bunda ısrar etmek, Müslümanların yok olmasını onaylamak manasına gelir. Kur’an-ı Kerim’de şöyle buyrulur: “Allah dilerse sizi giderir (yok eder) ve yepyeni bir halk getirir.” (Fâtır:16)

Not:  Şehid olan Müslüman kardeşlerimize Allah’tan rahmed, yakınlarına sabr-ı cemil dilerim. Hoşça kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sadık Küçükhemek Arşivi
SON YAZILAR