Vahid Halilodzic: Şanslıydık, Sonuç İyi Futbol Kötü

Vahid Halilodzic: Şanslıydık, Sonuç İyi Futbol Kötü

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilodzic son dakikada gelen gol için "Şanslıydık" yorumunu yaptı. UEFA Avrupa Ligi L Grubu ilk maçında deplasmanda Metalist Kharkiv ile oynanan ve 2-1 kazanılan karşılaşma sonrasında basın toplantısı düzenleyen...

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilodzic son dakikada gelen gol için "Şanslıydık" yorumunu yaptı.

UEFA Avrupa Ligi L Grubu ilk maçında deplasmanda Metalist Kharkiv ile oynanan ve 2-1 kazanılan karşılaşma sonrasında basın toplantısı düzenleyen Halilodzic, "Önemli bir galibiyetti. Şanslı olan taraf bizdik. Zor bir mücadele oynamadık. Zemin kaygandı ve oyunu çok etkiledi. Galibiyetten çok memnunum ama oyundan hiç memnun değilim." diyerek, şöyle devam etti:

"İlk golden sonra istediğimiz oyunu oynayamadık. Uzun bir zamandan sonra gol yedik. Aslına bakarsanız oyunda birkaç beğenmediğim şey var. Bunları düzelteceğiz. Metalist takımını yeterli inceledik. Onlara alan bırakmadık. Topu kazandığımız zaman rahatsızlık veremedik. Oyun kurmakta zorluk çektik. bu maçta ilk kez forma giyen oyuncularımız var. Zaten kendisi de gol atarak büyük bir sevinç yaşadı."

Trabzonspor'un grupta avantajlı duruma geçmesi için bir galibiyete daha ihtiyacı olduğunu dile getiren Halilodzic, "Aldığımız bu galibiyet ile büyük moral bulduk. Önümüzde çok zor bir maç var. Kendi sahamızda Ligea Varşova ile oynayacağız ve bu maçı kazandığımız taktirde gruptan çıkacağımızı söyleyebilirim." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.