Vahid Halilhodzic: Bu Galibiyet Bize Çok Büyük Bir Güven Verdi

Vahid Halilhodzic: Bu Galibiyet Bize Çok Büyük Bir Güven Verdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, bu galibiyetle çok büyük bir güven kazandıklarını ve bundan sonra daha neşeli bir çalışma ortamı bulacaklarını söyledi. Halilhodzic, 3-1 kazandıkları Mersin İdmanyurdu maçının ardından...

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, bu galibiyetle çok büyük bir güven kazandıklarını ve bundan sonra daha neşeli bir çalışma ortamı bulacaklarını söyledi.

Halilhodzic, 3-1 kazandıkları Mersin İdmanyurdu maçının ardından yaptığı açıklamada, galibiyetin kendileri için çok iyi olduğunu belirtti. Kariyeri boyunca bir maç kazanmak için bu kadar yorulmadığını dile getiren Boşnak teknik adam, “Takımım iyi bir maç çıkarttı. Bu akşamki gibi oynamaya devam ederse Trabzonspor her zaman galibiyeti ulaşabilir. Oyuncularımı davranışları, istekleri ve bu akşam gösterdikleri kaliteden dolayı onları tebrik ediyorum. Ağır bir zeminde 3 gol attık ve 9 da net gol fırsatımız vardı. Rakip de gereksiz bir faul ve penaltıdan golü bulabildi. Bu akşam maçı kazanmak kolay değildi. Onun için bu galibiyet bize çok büyük bir güven verdi. Hem neşeyi getirdi, hem daha neşeli bir ortamda çalışma imkânı sundu.” dedi.

Bir oyuncuyu daha sakat verdiklerine değinen tecrübeli taktisyen, “İlk bilgiler pek net değil ama umarım Mustafa Akbaş’ın durumu pek ağır değildir. Serdar’ın pozisyonunda da yüreğimiz ağzımızı geldi. Gözümün önündeki pozisyonda ayağında kırıldı gibi geldi ve o an çok korktum.” ifadelerini kullandı.

Bundan sonraki maçlarda oyuncularının bu şekilde mücadele etmelerini beklediğini vurgulayan Halilhodzic, aksini yapan oyuncunun formaya hasret kalacağını kaydetti. Devre arasında bazı takviyeler yapmaları gerektiğini anlatan Halilhodzic, Trabzonspor’un beklentilerini karşılamayacak oyuncalarla yollarını ayıracaklarını söyledi.

ÇALIMBAY’IN SÖZLERİNE SERT CEVAP VERDİ

Vahid Halilhodzic, Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın kendisiyle ilgili açıklamalarının hatırlatılması üzerine, “Ben hocayı tanımıyorum. Bu şekilde konuştu ise kaba bir eleştiri. O oyuncu tesadüfen kart görüp dışarı atılmadı. Orada gözümün önünde bir şey oldu ve ben Serdar’ın ayağı kırıldı sandım. 5 dakika öncesinde Mustafa Akbaş sedye ile sahadan çıkartıldı. Arkasından hastaneye götürülürken sedyede kustu. Sahanızda bunlar yaşanırken ne yapmamı bekliyorsunuz. Ben oyuncularımı korumada adına şikâyetimi dile getirdim ve ayaklandım. Bu benim görevim. O şahıstan ders alacak değilim. Ben 45 senedir futbolun içerisindeyim. Daha öncesinde bir kere hoca ve futbolcu olarak sahadan atıldım. Beni rahat bıraksın, herkes kendi işiyle ilgilensin.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.