Vadi'de yeni Polat dönemi başlıyor

Vadi'de yeni Polat dönemi başlıyor

Kurtlar Vadisi 240. yeni bölümü ile yine çok heyecanlı. Polat aldığı yeni görevi uygulamaya başlıyor. Vadi'de artık yeni Polat dönemi başlıyor.

Kurtlar Vadisi 240. yeni bölümü ile yine çok heyecanlı. Polat aldığı yeni görevi uygulamaya başlıyor. Vadi'de artık yeni Polat dönemi başlıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu heyecanı, 240. bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Polat Alemdar aldığı görevi uygulamaya, ocaklar da tütmeye başlıyor. Artık yeni bir dönem başlıyor.

 

kurtlar-vadisi.jpg

Brandon, manipüle ettiği olayların üzerine giderek son darbeyi vurmaya çok yaklaşır. Ona yardım edenlerle birlikte, Polat’ı köşeye sıkıştıracaklarından emindir. 

kurtlar-vadisi-1.jpg

 

Tabii, Yasin ve ekibi karşılarına çıkmazsa. Değişen düzen her yerde etkisini göstermeye başlamıştır bile. Baltazar, yeni bir oyun peşindedir. Pitbull hevesle bu oyuna ortak olmak ister. Karşılarında duran Pusat, elini güçlendirmek için önce kendi yanındaki dargınlığa son vermek zorundadır. Sagir, İstanbul’u sevmişe benzemektedir.

kurtlar-vadisi3.jpg

Restoran işine girmeye heves eder. Tilki ise, biraz daha rahatına düşkündür. Ticareti gölbaşında yapmaktadır. Elindeki altınlarla kan pazarlığına girişir. Cahit, Safiye ile buluşacakken Martin’i gördüğüne pek sevinmez. Canını sıkacak daha büyük bir dert onu beklemektedir.

DİZİDE NELER OLDU?

Kurtlar Vadisi'nde 238. bölümle heyecan tam gaz devam ediyor. Akif, banka soygununun arkasındaki olan biteni öğrenmek için tüm imkanlarını seferber eder. Baltazar'la büyük kapışma başlıyor. Peki kim mi kazanacak.

 

 

 

 

kurtlar-vadi̇si̇-1.jpg

VADİ YİNE KARIŞTI!

 Bu kez harekete geçme zamanı gelmiştir. Akif, banka soygununun arkasındaki olan biteni öğrenmek için tüm imkanlarını seferber eder.

kurtlar-vadi̇si̇-2.jpg

Soygunun başrolünün işi hala bitmemişe benziyor. Pusat, zehir saçanlara cezasını vermek için tüm ekibini toplar. Baltazar’la büyük kapışma bir adım ötededir. Peki kim kazanacak? 

kurtlar-vadi̇si̇-3.jpg

Fehmi, konseyi kurmaya hazırlanırken etrafının kimlerle sarıldığının farkına varmamışa benzer. Neyse ki durumu fark edecek birisi yanı başındadır.

kurtlar-vadi̇si̇-4.jpg

POLAT'A YENİ GÖREV

Polat, sonunda Süha’nın sırrına ortak olur. Bundan sonra bambaşka bir görev üstlenecektir. Peki, bu görevler neyi amaçlamaktadır?

kurtlar-vadi̇si̇-238.-bölüm-2.jpg

Fehmi, güç gösterisi yapmayı sevmişe benzemektedir. Yanında Cahit olmadan bunu daha ne kadar sürdürebileceğini kendi gözleriyle tecrübe edecektir. KGT ekibi, Polat Alemdar’dan aldıkları emri yerine getirirken hiç beklemedikleri saldırılarla sarsılırlar.

kurtlar-vadi̇si̇-238.-bölüm-3.jpg

Üstelik bu kez Tilki’nin yanı sıra başka bir misafirleri daha vardır. Akif ve adamları Şedid’in İstanbul’a uzanan kolunu bükmek için acele etmelidir. Sagir’in kurduğu bomba düzeneği Aynura için geri sayımı başlatacaktır. Polat, karanlık güçlerin üzerine aydınlığı getirmek için çalışırken, aynı kararlılığı Brandon da kirli oyunlarına devam ederken gösterir.

kurtlar-vadi̇si̇-238.-bölüm.jpg

Tüm karmaşa tek bir noktayı işaret edecektir.

VADİDE KİRLİ KOMPLO

Polat Alemdar, kendisine kurulan kirli komployu bozmaya kararlıdır. Bu uğurda tüm dostları ve kuşkusuz KGT ekibi yanındadır. Fakat bu kez, fedakarlıkları da büyük olacaktır.

 

 

kurtlar-vadisi-237.-bölüm-1.jpg

Cahit’in emniyette tutuklu beklerken yaptığı plan, Brandon’ı büyük bir korkuya düşürmeye yeter. Cahit’in büyük sırrı Algis ve Martin’i endişeye sürüklemiştir. Zehir saçanlarla savaşı devam eden Pusat, yoluna sürpriz bir darbeyle devam ederken, bir dostlarının telefonu Pusat ve Miran’ı, suç çetesiyle kıyasıya bir aksiyonun içine sürükleyecektir.

kurtlar-vadisi-237.-bölüm-2.jpg

Şedid kampındaki gerginlik, Britani ve Sagir’in tartışmalarına yol açacak kadar büyümektedir. Akif, kimliğini gizli tutmaya çalışırken, Sagir kendini  büyük bir tuzağın içinde bulur.

Yeni planlarını hayata geçirirken Polat Alemdar, ekibi ve dostlarıyla görüşme halindedir. Tüm dünyaya servis edilen haberler hakkında basın toplantısı düzenleyen Brandon’ın unuttuğu bir şey vardır. O da bu haberlerin insanların vicdanlarında Polat Alemdar’ı mahkum etmeye yetmeyeceğidir!

Kurtlar Vadisi Pusu 236. Bölüm dün Polat'ın masaya yumruğunu vurduğu sahne ile final yaptı. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümdeki bu sahne dizinin bundan sonrası için merak uyandırdı. 

Polisten kaçmayı başaran Polat Alemdar, ekibiyle birlikte toplanır. Öncesinde ise polisten kaçışı o kadar da kolay olmamıştır. Uzun bir kovalamacının ardından kendini kurtaran Polat Alemdar Kurtlar Vadisi Pusu izleyenlerini de şaşkına çevirir.

KURTLAR VADİSİ PUSU 235. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Polat Alemdar tüm dünyaya servis edilen haberlerde terör örgütü lideri olarak lanse edilirken Kurtlar Vadisi Pusu bu son bölümle gündemdeki "ebola" salgınına değinmeden geçmedi. Efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu  235. Bölümünde heyecan doruktaydı. Polat'ın yeni planı ne herkes bunu merak etti. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle çok konuşuldu.

Her hafta milyonların ekran başına kilitleyen fenomen “Kurtlar Vadisi Pusu”, yeni bölümünde de aksiyona ara vermeden devam ediyor. Polat Alemdar, çizdiği yol haritasında ne pahasına olursa olsun devam etmekte kararlıdır. Fakat bu kez rakipleri kıskacı git gide daraltmaktadır.

 kurtlarvadisi.jpg

Merkez üssüne yapılan saldırının yankıları dinmeden tüm dünyaya servis edilen haberler, Polat ve ekibini zor durumda bırakır. Cahit, bir yandan planlarını gerçekleştirmek için çabalarken diğer yandan Safiye ile ilgili önemli bir sürprizle karşı karşıya gelir. Korkusuz bir Kosovalı askere sahip olduklarını düşünen Şedid’e karşı Akif kimliğini gizli tutabilecek midir? Zehirle mücadele eden Pusat’ın planı, kimin ölümüne sebep olacaktır? Tilki Andrei nasıl bir aksiyonun içinde yer alacak?

kurtlarvadisi.20141112002309.jpg

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.