Uzman’ın hedefi büyük

Uzman’ın hedefi büyük

Konya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (KONESOB)Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan Hasan Uzman, “Göreve seçilmemiz halinde KONESOB’u tüm ülkede örnek gösterilecek ve model alınacak hizmetler sunan bir esnaf teşkilatı haline getireceğimizi iddia ediyor

Konya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (KONESOB)Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan Hasan Uzman, “Göreve seçilmemiz halinde KONESOB’u tüm ülkede örnek gösterilecek ve model alınacak hizmetler sunan bir esnaf teşkilatı haline getireceğimizi iddia ediyoruz” dedi

Konya Ayakkabıcılar Odası Başkanı Hasan Uzman, Konya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (KONESOB)Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. Anemon Otel’de düzenlenen basın toplantısında projeleri hakkında bilgi veren Uzman, “Konya’nın gelişme eksenleri olan sanayi, turizm, lojistik gibi sektörlerin tümünü esnaf ve sanatkarlar oluşturmaktadır. Göreve seçilmemiz halinde KONESOB ve bağlı odalarında yapmayı planladığımız değişim ve dönüşüm faaliyetlerinin ana başlıklarını belirledik. Bu çalışmalar ile KONESOB’u tüm ülkede örnek gösterilecek ve model alınacak hizmetler sunan bir esnaf teşkilatı haline getireceğimizi iddia ediyoruz. Elbette bu planlamalar güncel gelişmelere ve belirlenen ihtiyaçlara göre sürekli olarak revize edilecektir. Bunlardan birkaçını bahsetmek istiyorum. Kurumsal kimlik oluşturma faaliyetleri kapsamında KONESOB’da yeni hizmet yapılanması ve yeni yönetim anlayışı getirerek; odalarımız için kapasite geliştirme çalışmaları yapacağız. Esnaf ve sanatkarların sorunlarını biliyoruz. Bunlara sosyal faaliyetlerle birlikte ortadan kaldıracağız” dedi.

UZMAN’A 12 ODA DESTEK VERDİ

Konya’nın insanlık tarihinin ilk planlı yerleşim yerlerinden ve tarihi İpek Yolu’nun en önemli ticaret ve konaklama merkezlerinden biri olduğunu hatırlatan Uzman, “Binlerce yıldır çeşitli alanlarda önder ve merkez olan Konya’mızın önünde parlak bir gelecek beklemekte. Konya’yı turizm, sanayi, eğitim ve tarım gibi alanlarda Türkiye’nin merkez şehirlerinden biri yaparak, sanayi ve ticarette gelişmiş ve yüksek rekabet gücüne sahip, çok çeşitli eğitim alternatiflerinin sahibi, kolay ulaşılan, yaşam kalitesi yüksek bir kent haline getirmeyi amaçlanmaktadır. Böyle iddialı hedefleri olan bir çalışmanın içinde esnaf ve sanatkarlar kesimi de mutlak surette aktif olarak yer almalıdır” diye konuştu.

Uzman’ın başkan adaylığını açıkladığı toplantıya merkez ve ilçe odaları da katılarak deste verdi: “Demirciler Odası, Fırıncılar Odası, Hurdacılar Odası, Oto Lastikçiler Odası, Marangozlar Odası, Mobilyacılar Odası, Pazarcılar Odası, Tenekeciler Odası, Terziler Odası, Tüpçüler Odası, İnşaatçılar Odası ve Derbent İlçe Esnaf ve Sanatkarlar Odası.”

MEHMET AKİF SÜTÇÜ merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum