Uyuşturucudan Yakalandılar, Kucaklarındaki Bebekleriyle Adliyeye Gittiler

Uyuşturucudan Yakalandılar, Kucaklarındaki Bebekleriyle Adliyeye Gittiler

Bursa’da, şafak vakti tam 311 polisin katılımıyla düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 13'ü çocuk, 22’si kadın 37 kişi gözaltına alındı. Özel Harekat polislerinin koç boynuzu ile kapı kilitlerini kırarak içeriye girmeleri polis kamerası...

Bursa’da, şafak vakti tam 311 polisin katılımıyla düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 13'ü çocuk, 22’si kadın 37 kişi gözaltına alındı. Özel Harekat polislerinin koç boynuzu ile kapı kilitlerini kırarak içeriye girmeleri polis kamerası tarafından anbean görüntülendi. Sorgulamaları tamamlandıktan sonra emniyetten çıkarılan bazı kadın şüpheliler kucaklarındaki bebekleriyle adliyeye gitti.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, Osmangazi ilçesi Zafer Mahallesi ile Yıldırım ilçesi Vatkan, Millet, Anadolu Mahallesi’nde uyuşturucu satan kişilere yönelik operasyon başlattı. Uzun süredir hazırlıkları süren operasyon kapsamında sokakta uyuşturucu satan şüpheliler tek tek belirlendi. 57 farklı delillendirme yapan Narkotik Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için düğmeye bastı. Şafak vakti düzenlenen operasyona Asayiş, Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve Çocuk Şubesi ile Yıldırım ve Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden 311 polis katıldı. Operasyonda 50 motorize ekip de baskınlara katıldı.

ODALAR DİDİK DİDİK ARANDI; ODUNLUKTA ESRAR BULUNDU

Narkotik köpeklerinin de destek verdiği operasyon polis kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi. Özel Harekat polisleri zile basılmasına rağmen açılmayan kapıları koç boynuzu ile açtı. Ellerindeki silahlarla birlikte içeriye giren polisler belirlenen adresleri didik didik aradı. Yatak odalarını bayan polisler büyük bir hassasiyetle ararken odunlukta narkotik köpeğiyle birlikte yapılan aramalarda ise odunlar arasına zulalanmış esrar maddesi ele geçirildi.

Operasyonda 13’ü çocuk, 22’si kadın 37 kişi gözaltına alındı. Baskınlarda 154,7 gram sentetik uyuşturucu maddesi (bonzai) 948,2 gram esrar maddesi, 757 adet uyuşturucu ecstasy uyuşturucu hap, 3,5 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör ve 3 adet fişek ele geçirildi.

KUNDAKTAKİ BEBEKLERİYLE ADLİYEYE GİTTİLER

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’ndeki sorgulamaları tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan 22 kadından bazıları ise kucaklarındaki bebekleriyle birlikte polis aracına binerek adliyeye gitti. Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan iki kadın bebekleriyle polis aracına bindirildi.

Genellikle uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan kadınların kucaklarındaki bebekleriyle birlikte adliyeye giderek, "Çocuğuma bakacak kimse yok" diyerek savunma yaptıkları ileri sürüldü. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.