Uysal Ailesi’nin çifte mutluluğu

Uysal Ailesi’nin çifte mutluluğu

Konya sanayisinin önemli firmalarından Uysal Hidrolik ailesi, haftasonu çifte mutluluk yaşadı.

Gülizar-İsan Şakar çiftinin kızı Canan ile Havva-Mustafa Uysal çiftinin oğlu Fatih Uysal, Meram’da gerçekleştirilen düğün merasiminin ardından dünya evine girdi. Bu mutluluğun yanında Uysal Hidrolik Yöneticilerinden Hüseyin-Tuba Uysal çiftinin oğulları Mustafa ve Yağız Berk ile Erdal-Merve Uysal çiftinin oğlu Eymen’in de sünnet merasimi gerçekleştirildi.

İş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı merasimde misafirlere geleneksek Konya Düğün Pilavı ikram edildi. Uysal ailesi olarak bugün birçok mutluluğu birlikte yaşadıklarını ifade eden Uysal Hidrolik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uysal, “Hem oğlum Fatih’in düğününü gerçekleştirdik hem de torunlarım Eymen, Mustafa ve Yağız Berk’in sünnetini yaptık. Ailecek çok mutluyuz. Bu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, davetimize icabet edip mutluluğumuzu bizimle paylaşan tüm dost ve akrabalarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Merhaba Gazetesi olarak Fatih ve Canan çiftine mutluluklar diliyor, sünnet olan Mustafa-Yağız Berk ve Eymen’e geçmiş olsun diyor ailelerini tebrik ediyoruz.

HAKAN ARMUTCU

internet-5.jpg2-9-021.jpg2-7-034.jpg2-8-033.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.