Uygur Kardeşler Pursaklarlıları Keyiflendirdi

Uygur Kardeşler Pursaklarlıları Keyiflendirdi

Tiyatronun usta isimleri Behzat Uygur ve Sühely Uygur, Pursaklar Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu kültür sanat etkinliğinde sahneledikleri 'Hassta Etme Adamı' tiyatrosu ile izleyenleri keyiflendirdi.Kültür sanat etkinlikleri kapsamında Pursaklar...

Tiyatronun usta isimleri Behzat Uygur ve Sühely Uygur, Pursaklar Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu kültür sanat etkinliğinde sahneledikleri 'Hassta Etme Adamı' tiyatrosu ile izleyenleri keyiflendirdi.

Kültür sanat etkinlikleri kapsamında Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu tiyatro gecesi usta isimlerle Pursaklar halkını buluşturdu. Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezi’nde sahnelenen Hassta Etme Adamı oyununu Kaymakam İhsan Kara, Belediye Başkanı Selçuk Çetin, meclis üyeleri, başkan yardımcılarının da aralarında olduğu tam 1000 kişi izledi.

Sağlıkla ilgili konuların yer aldığı oyun değişik skeçlerden oluşuyor. Sağlık konularını hem hasta hem de doktor perspektifinden sahneye yansıtan usta isimler, oyunlarıyla büyük takdir topladı. Uygur kardeşlerin tiyatrosu ile ilk defa buluşan Pursaklar halkı, keyifli bir akşam yaşadı.

Tiyatronun sonunda konuşma yapan Belediye Başkanı Selçuk Çetin, sosyal ve kültürel belediyecilik yaptıklarını belirterek "Bu tür etkinliklerimizi devam ettireceğiz. Usta sanatçılarımızdan istifade edeceğiz." dedi.

Behzat Uygur da Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezi’ndeki 1000 kişilik salona hayran kaldıklarını ifade ederek "Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Böyle salonları bulmak çok zor. Burada bu güzel etkinlikte bizleri ilçenin güzel insanlarıyla buluşturduğu için şükranlarımızı arz ediyoruz." diye konuştu.

Programın sonunda Başkan Çetin, Uygur kardeşlere çiçek takdim ederek tiyatro hayatlarında başarılar diledi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.