Üyelere gezi ve eğitim kampı

Üyelere gezi ve eğitim kampı

KOMÜT ve Kumtel İşbirliği ile fabrika gezisi ve eğitim kampı gerçekleşti. KOMÜT üyeleri Kumtel’in üretim tesislerini gezerek bilgi aldı

Konya Müteahhitler Birliği Derneği (KOMÜT) ve Kumtel İşbirliği ile fabrika gezisi ve eğitim kampı gerçekleşti. KOMÜT üyelerinin katılımları ile gerçekleştirilen fabrika gezisinde, KOMÜT yönetim kurulu ve üyelerini karşılayan Kumtel Genel Müdürü Ömer Akkaya öncelikle fabrikanın ankastre üretimi olan binalarını Teknik Müdürler eşliğinde Kumtel ankastre üretim serüvenini anlatarak geziye başlanıldı. Gezi sırasında  fabrika üretim müdürü; ankastre ürünlerinde  tecrübeli teknik kadro ile , üretim birimleri ve fabrikada yapılan son yatırımlar hakkında detaylı bilgiler verdi ve katılımcılardan gelen soruları yanıtladı. Sonrasında, ankastre, ocak, davlumbaz ve gerekli üretimlerin testlerin uygulandığı laboratuvarlar gezilerek, katılımcılara ürünlerin Türkiye ve Avrupa standartları gereği hangi testlere tabi tutulduğu ve testlerden nasıl geçtiği ile ilgili uygulamalı olarak bilgiler verildi. Üretim birimleri ve laboratuvar gezileri sonrası katılımcılar Araştırma-Geliştirme mühendisleri ile buluştu. Ar-Ge mühendisleri, katılımcılara ürünlerde yapılan son geliştirmeler ve önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek olan geliştirme projeleri ile ilgili detaylı teknik bilgiler verdi ve katılımcılar ile birlikte çeşitli montaj uygulamaları yapıldı.

YERLİ VE MİLLİ ÜRETİM

Fabrika Gezisi sonunda İdari binada toplantı salonunda bir araya gelen Üyelere Ömer Akkaya KUMTEL’in kurumsal bilgileri hakkında bilgi verdi. Kumtel markasının dünya markalarına ürün verdiği ve bir çok ülkeye ihraçlarının yapıldığını anlatan Akkaya Türk ve Avrupa standartlarında üretim yaptıklarını ve ürün ve kalite hizmetinden taviz vermediklerini, piyasalardaki bir çok yabancı ve Avrupa kalitesine fark oluşturacak ve geride bırakacak üretim ve ürün hizmet ettiklerini anlattı. Tamamen Türk üretimi olan KUMTEL ankastre yerli ve milli olmanın verdiği haklı gururu yaşadıklarını söyledi. Kayseri’de Yapılan Fabrika gezisi sonrası  Kırşehir’de Otel’de gerçekleştirilen programda 3 gün boyunca KOMÜT üyelerine eğitim ve bilgilendirmelerde bulunuldu. İstanbul’dan gelen profesör ve akademisyenlerin de katıldığı programda 2018 yılı için daha hızlı ve daha aktif bir hizmet için eğitim ve istişare toplantıları yapıldı. Program Sonunda KOMÜT Başkanı Şaban Topal fabrika gezisinden çok memnun olduğunu yerli ve millî üretimin gurur ve onur verdiğini belirterek yerli üretime destek anlamında ellerinden gelen çalışmaları yapacaklarını söyledi. Genel Müdüre teşekkür için plaket takdim ettiler. Kırşehir gezi ve eğitim programına sponsor olan KUMTEL ve Ergül Ankastre & Hırdavat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergül’e KOM ÜT’e verdiği maddi ve manevi desteklerden dolayı KOMÜT Başkanı Şaban Topal tarafından plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.