Emre Özgül

Emre Özgül

Ütopik Milletvekillerimiz!

Ütopik Milletvekillerimiz!

Saygıdeğer Milletvekillerimiz. Allah, sizleri başımızdan eksik etmesin. Bu memlekete, bu millete büyük yatırımlar çekebilmek adına gece gündüz çalıştınız.

 

Her daim milletimizin geleceğini, daha aydınlık günlere kavuşmak için neler yapabileceğinizi düşündünüz.

 

Halkımız için kendinizden ve zamanınızdan o kadar büyük fedakarlıklar yaptınız ki, saymakla bitiremem.

 

Bize kendimizi daha iyi ifade edebilmek, doğruları daha çok haykırabilmek için o kadar çok imkan tanıdınız ki; Türkiye, Türkiye olalı böyle bir basın özgürlüğü görmedi.

 

Yanınızda, sağınızda ve solunuzda asla ama asla yalaka olan insanları gezdirmediniz. Sizi en küçük bir yanlışınızda bile hemen uyaran vatan sevdalısı insanları bulundurmanız, verdiğiniz birçok doğru karar gibi haklılığınızı bir kez daha kanıtladı.

 

Güzel günler vaad ettiniz bize. Gelecekte gerçektende çok güzel günler bekliyor bizi. Bir gün olsun kardeşliğimizi zedeleyecek tartışma ortamına imkan vermediğiniz için sağolun, varolun.

 

Aradığımız zaman, telefonlarımızı hemen açtınız. Hakkınızı inkar edemem. Meşguliyetten bakamadığınız zamanlar da oldu. O anlarda da hemen siz özürlü cümlelerle alçakgönüllülükle kendiniz dönüş yaptınız.

 

Bunu söylemek belki doğru olmaz ama aldığınız maaşın büyük çoğunluğunu garibanlarla ve mazlumlarla paylaştınız. Mütevazi oldunuz. Büyük çoğunluğunuz 100-150 bin TL'lik  ucuz miktarlı makam araçlarına bindiniz.

 

Tüm bunları yaptığınız halde, bu vatandaşlar sizden ne istiyor anlamadım. Daha ne yapabilirsiniz ki? Vekilliğin bütün vasıflarını zaten gösteriyorsunuz. Galiba suç vatandaşın. Vatandaş, doyumsuz.

 

Asgari ücret vatandaşın neyine yetmez, anlamakta güçlük çekiyorum. İnsanoğlu işte, ihtiyaçları sınırsız demekki. Belki de nankörlük.

 

Devlet kadrolarına gariban insanlar yerleştirildi. Şehit kardeşlerimize bakın büyük çoğunluğu bürokrat kesiminin evlatlarından oldu. Mevcut hükümetimiz AK Parti; 15 yıl boyunca hak yemedi ve kim hak ettiyse, hak ettiği yere onu getirdi. Liyakat sisteminin oturtulmasına öncülük etti.

 

 

Böyle kaliteli insanlara laf söyleyenin dili kurusun!  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Emre Özgül Arşivi
SON YAZILAR