Usaf Diş Hekimliği Öğrencilerini Sempozyumda Buluşturdu

Usaf Diş Hekimliği Öğrencilerini Sempozyumda Buluşturdu

Küresel Doktorlar Anadolu Federasyonu (USAF) Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi son sınıf öğrencilerini ‘Diş Hekimliğinde Tecrübe Paylaşımı’ Sempozyumu’nda bir araya getirdi.Öğrencilerin mesleki hayatlarıyla ilgili uzman konukların...

Küresel Doktorlar Anadolu Federasyonu (USAF) Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi son sınıf öğrencilerini ‘Diş Hekimliğinde Tecrübe Paylaşımı’ Sempozyumu’nda bir araya getirdi.

Öğrencilerin mesleki hayatlarıyla ilgili uzman konukların sunum yaptığı sempozyum ilgi gördü.

Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Dr. Aykut Mısırlıgil, sempozyumda mezun durumunda olan öğrencilere diş hekimliğinin tarihi ve diş tedavisinin ilk örneklerini anlattı. Kendisi de 1968-1973 Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Yüksek Okulunu ‘Üstün Başarı’ ile bitiren Mısırlıgil, diş hekimi adaylarına; “Sizler almış olduğunuz eğitimle aslında birer uzmansınız. Edindiğiniz bilgilerin ve tecrübelerin üzerine sürekli yeni bilgiler ve tecrübeler ekleyerek her zaman daha çok başarılı olmayı hedefleyeceksiniz. Her zaman titiz olacaksınız, ilkeli olacaksınız, her zaman kalitenin peşinde olacaksınız. Bu mesleği seçtiniz ve iş hayatına atıldıktan sonra, ilk önce mesleğinize saygı göstereceksiniz” dedi.

Sempozyumda Dt.Kemal Taş ve Dt. Bora Akat’ın diş hekimliği öğrencileri ile meslek hayatlarındaki tecrübelerini paylaştı. Prof. Dr. Dr. Aykut Mısırlıgil, Kemal Taş ve Dt. Bora Akat’a plaket verildi. Sempozyum sonunda öğrencilere katılım belgesi de verildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.