Ürün Güvenliği İçin Mobil Led Aracı Geliyor

Ürün Güvenliği İçin Mobil Led Aracı Geliyor

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Kamil Akçadırcı, bakanlığın her yıl ekim ayı içerisinde Ürün Güvenliği Haftası kutlaması ve bu hafta kapsamında kamuoyunda farkındalık, ürün güvenliği bilinci oluşturulması amacıyla çeşitli...

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Kamil Akçadırcı, bakanlığın her yıl ekim ayı içerisinde Ürün Güvenliği Haftası kutlaması ve bu hafta kapsamında kamuoyunda farkındalık, ürün güvenliği bilinci oluşturulması amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlendiğini söyledi. Akçadırcı, bu kapsamda ürün güvenliği mobil led aracının Kayseri’ye geleceğini açıkladı.

İl Müdürü Kamil Akçadırcı, yaptığı açıklamada, “Faaliyetler çerçevesinde Led Ekranlı Ürün Güvenliği Mobil Aracı 16 Eylül 2014 Salı günü ilimizi ziyaret edecektir. Türkiye genelinde 19 ili dolaşacak olan mobil araç ilk ziyaretini Kayseri’ye gerçekleştirmiş olacaktır. Araca eşlik edecek Bakanlığımız ve İl Müdürlüğümüz uzman personelince vatandaşlarımızın soruları cevaplandırılacak ve promosyon malzemeleri dağıtılacaktır. Araç cumhuriyet Meydanı Zabıta Karakolu önüne park ederek, stant açacaktır. Aynı gün saat 15.00’den sonra öğrencilerimizin bilgilendirilmeleri ve bilinçlendirilmeleri amacıyla Ürün Güvenliği aracı Besime Özderici Ortaokulu bahçesinde stant açacaktır” ifadelerine yer verdi.

Etkinlikte, Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğü’nün denetiminden sorumlu olduğu asansörler, teleferikler, elektrikli ekipmanlar, gaz yakan cihazlar, kazanlar, makinalar, sivil kullanım amaçlı patlayıcılar, atex ürünleri, aerosol kaplar, basınçlı ekipmanlar, taşınabilir basınçlı ekipmanlar, otomotiv yönetmelikleri kapsamında yaklaşık 1500 farklı ürün hakkında tüketiciler, satıcı ve sağlayıcılar ile üreticilerin varsa sorunlarının çözümüne ve bilgilendirilmelerine yönelik her türlü katkı sağlanacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.