Üretirsek yoksulluğu birlikte yeneriz

Üretirsek yoksulluğu birlikte yeneriz

CHP Konya Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ali Ünal, aday adaylığını duyurmak amacıyla Yaka Park Konevi Restaurant'ta partililere yemek verdi.

CHP Konya Milletvekili Aday Adayı Mehmet Ali Ünal, aday adaylığını duyurmak amacıyla Yaka Park Konevi Restaurant'ta partililere yemek verdi. Özgeçmişi ile ilgili bilgi veren Ünal, "Konya'nın tozunu yutarak büyüdük. 71 yaşındayım. 71 yıllık tecrübe ile CHP'ye ve ülkemize en güzel hizmeti vermeye hazırım. Sizinle gece gündüz birlikte beraber yürüdüğümüz halk yolunda, beraber ülkemize sevgi dolu günler yaşattık. Dün yaşanan bu güzellikleri bugün halkımıza yaşatmak, halkımızı mutlu etmek en büyük dileğimiz. Umutlarımızı büyütmeliyiz. Birlikte el ele vererek, daha fazla çalışır, daha fazla üretirsek yoksulluğu birlikte yeneriz. Öncelikle Konya'ya hizmet edeceğiz. Konyamızın bugün büyük sorunları bulunmakta. Başbakan Konyalı olmasına rağmen bu sıkıntılar şehrimizde görülmektedir. Öncelikli amacımız bu sıkıntıları gidermektir. Daha sonrasında ise, halkımız ile içiçe ve yüzde yüz işbirliği sağlayarak, yoksulluğu ve yolsuzluğu engelleyeceğiz. Halktan aldığımız desteği misli ile geri vereceğiz" ifadelerini kullandı.

4 VEKİL ÇIKARACAĞIZ

Toplantıya katılan CHP İl Başkanı Bekir Yetiştirici ise, "CHP Konya'dan iki vekil çıkarabilir mi tartışması yapılıyor. Ben de bu tartışmaya girenlere kızıyorum. İki vekil garanti. Bizim amacımız 4 vekil çıkartmak. Şu anda 28 aday adayı başvurusu var. 28 inanmış arkadaşımız bu yolda elini taşın altına koymuştur. Bu süreçte bir kez daha gördük ki, aday adaylarımız arasında diğer partilerde olan rekabet yoktur. Aksine bir hizmet yarışı anlayışı hakimdir. Bizler bu davanın yılmaz savunucuları olarak, Konya'yı ve CHP'yi en iyi temsil edecek adaylarımızın milletvekili olmasını istiyoruz" diye konuştu.

BERKHAN PARLAK merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.