Ürdünlü Aileyi Dövüp Gasp Ettiler

Ürdünlü Aileyi Dövüp Gasp Ettiler

Fatih'te kiraladıkları dairede kalan Ürdünlü karı koca, yabancı uyruklu 4 kişi tarafından dövülerek gasp edildi. Elleri ve ayakları bağlanan çift, koca Sami Züheyif'in ellerini çözüp yardım istemesiyle kurtarıldı. Polis, çiftin 5 bin...

Fatih'te kiraladıkları dairede kalan Ürdünlü karı koca, yabancı uyruklu 4 kişi tarafından dövülerek gasp edildi. Elleri ve ayakları bağlanan çift, koca Sami Züheyif'in ellerini çözüp yardım istemesiyle kurtarıldı. Polis, çiftin 5 bin dolarını gasp eden 4 şüpheliyi yakalamak amacıyla çalışma başlattı.

Olay, Fatih İskenderpaşa Mahallesi Halit Efendi Sokak 3 numaradaki binanın 4’üncü katında saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Akşam saatlerinde pencereden bağırarak yardım isteyen kişinin sesini duyan mahalle sakinleri durumu polise haber verdi. Sami Züheyif (55) ile Maysun Muhammet (40) çiftinin evine giren polis, elleri kolları bağlı kadın ve kocası ile karşılaştı. Darp edilen çiftin vücutlarındaki yaralar sebebiyle olay yerine ambulans çağrıldı. İlk sözlü ifadelerinin ardından çift, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Çiftin verdiği ilk bilgilere göre, şüphelilerin daha önceden tanıdıkları bir kişinin de aralarında bulunduğu 4 kişi olduğu, kapıyı açtıktan sonra çifti darp edip 5 bin dolar gasp ettikleri, çiftin el ve ayaklarını bağladıktan sonra olay yerinden kaçtıkları öğrenildi.

Görgü tanığı Hüseyin Yağyıdan, “4 kişi daireye girmiş. Karı kocanın ellerini kollarını bağlamışlar. İkisini de darp ettikten sonra gasp ederek kaçmışlar. Pencereden bağırma seslerini duyduk. Daha sonra polis geldi.” sözleriyle yaşananları aktardı.

Polis, çiftin 5 bin dolarını gasp eden 4 şüpheliyi yakalamak amacıyla çalışma başlattı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.