Ünlügül başkan oldu

Ünlügül başkan oldu

Sıhhi Tesisatçılar ve Kaloriferciler Odası genel kurulu düzenlendi. Seçimde oyların büyük bir kısmını alan Mehmet Ünlügül başkan oldu. Ünlügül, "Odamızı en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen genel kurula çok sayıda oda üyesi katılım gösterdi. İki adayın olduğu seçimde 278 oy kullanıldı. Seçim sonuçlarına göre 182 oy alan Mehmet Ünlügül başkan oldu. Diğer aday Ahmet Diken ise 96 oy aldı.

TEMSİL GÜCÜMÜZÜ ARTTIRACAĞIZ

Sihhi Tesisatçılar ve Kaloriferciler Odası'ın bugüne kadar belirli çalışmalar ile oda üyelerini temsil etmeye çalıştığını ancak bu temsilin yeterli olmadığını ifade eden Sıhhı Tesisatçılar ve Kaloriferciler Odası Başkanı Mehmet Ünlügül, "Odamız bugüne kadar birtakım çalışmalar ile bizleri temsil etmeye çalıştı. Ancak bu temsilin her geçen gün artan oda ve sivil toplum kuruluşlarının içinde yeterli olmadığını düşünüyorum. Artık hizmet ve çalışmalar ile temsil gücümüzün arttırılması gerekiyor. Bu noktada ben ve ekibim gerekli çalışma ve projeleri hazırlayarak adaylığımı açıkladım" sözlerini kullandı.

3-1-034.jpg

ODAMIZI İYİ BİR KONUMA GETİRECEĞİZ

Yaptıkları ziyaretlerde projeleri üyelere anlattıklarını belirten Ünlügül, "Sizlere yapmış olduğumuz ziyaretlerde projelerimizi bölüm bölüm anlattık. Ben sektöre 30 yılını vermiş, hizmet etmiş firmam ile faaliyetimi sürdürüyorum. Günümüzde artık değişimler olmadığı takdirde geride kaldığımıza inanıyorum. Bu nedenle bizde değişimleri sağlayarak odamızı daha iyi konumlara getireceğiz ve avantajlarını hep birlikte yaşayacağız" dedi.

TOPLU SÖZLEŞMELER İLE HERKES KAZANACAK

Bu avantajı güçlü oda imajı ile hayata geçireceklerini açıklayan Ünlügül, konuşmalarını şu şekilde tamamladı: "Avantaj elde etmek için güçlü bir odaya ihtiyacımız var. Bu avantajları güçlü oda imajımız ile gerçekleşitereceğiz. Örnek vermek gerekirse hepimizin kullandığı malzemelerin toplu alımlar, sağlık ve sosyal faaliyetlerde oda oda olarak toplu sözleşmeler ve daha birçok projeler gibi faaliyetlerle hepimiz kazanmış olacağız." Seçimlerin sonucunda başkan olan Mehmet Ünlügül oda üyelerine teşekkür ederek çalışmalara hemen başlayacaklarını söyledi.

SALİH ACIBADEM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum