Ünlü Sanatçılar Hastaneyi Ziyaret Etti

Ünlü Sanatçılar Hastaneyi Ziyaret Etti

Ünlü yönetmen Ünal Küpeli ile sinema sanatçıları Selda Alkor ve İzzet Güney, Malatya’daki özel bir hastaneyi ziyaret etti.5. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında Malatya'ya gelen yönetmen Ünal Küpeli ile Türk sinemasının ünlü...

Ünlü yönetmen Ünal Küpeli ile sinema sanatçıları Selda Alkor ve İzzet Güney, Malatya’daki özel bir hastaneyi ziyaret etti.

5. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında Malatya'ya gelen yönetmen Ünal Küpeli ile Türk sinemasının ünlü sanatçıları Selda Alkor ve İzzet Güney, Özel Gözde Akademi Hastanesi'ni ziyaret etti. Selda Alkor, 100. yılını yaşayan Türk sinemasının 50 yılında yer almanın gururunu yaşadığını ifade etti. Alkor, Türk sinemasının müthiş bir teknolojik değişime uğradığını belirtti. Malatya Film Festivali'ni diğer festivallerden ayıran en büyük özelliğin, Malatya'nın bu işe büyük önem vermesi olduğunu dile getiren Alkor, "Malatya, film festivali kapsamında son derece dikkatli bir çalışma yapmış. Daha beşincisi olan bir festivalde böylesine bir yoğunluk olması beni gerçekten çok mutlu etti" dedi.

"FESTİVALLER, BİR ŞEHRİN HAYATINDA ÖNEMLİ BİR YER TUTUYOR"

'Ağaçlar Ayakta Ölür' filmiyle 1964 Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü alan oyuncu İzzet Güney ise beşincisi düzenlenen Malatya Film Festivali'nin, Türk sinemasının 100. yıla denk gelmesinin büyük anlam ifade ettiğini kaydetti. 5. Malatya Film Festivali'nde 'Onur Ödülü'ne layık görüldüğü için çok mutlu olduğunu dile getiren ünlü sanatçı, "Biz seyircimizle buluşmaktan çok mutluyuz. Festivaller, bir şehrin hayatında çok önemli bir yer tutuyor. Hem şehri lanse ediyor hem de sinemayı ön planda tutuyor." ifadelerini kullandı.

"KISA SÜREDE ULUSLARARASI OLMA ÖZELLİĞİNİ KAZANDI"

Malatyalı yönetmen Ünal Küpeli de, çocukluğunun geçtiği Malatya'ya bir kez daha gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Malatya'da geçmişte yazlık sinemaların olduğunu hatırlatan Küpeli, "Malatya'da yazlık sinemaların yanı sıra 2-3 tane de kapalı sinema vardı. Biz hayranlıkla o sinemalara gider; Selda Alkor ve İzzet Güney gibi sanatçıları izlerdik. Çocukluğumuz böyle geçti. Şimdi geldiğimiz noktada, Malatya'nın Türkiye'deki önemli festivallerden birini yapması, Malatya'ya uluslararası festival özelliğini kazandırdı" şeklinde konuştu.

Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman ise ünlü sanatçıları hastanelerinde ağırladıkları için büyük gurur duyduklarını dile getirdi.

Karaman, Türk sinemasının yıldızlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Selda Alkor ve İzzet Güney'in filmleriyle büyüdük. Çocukluğumuzdan beri kendilerini hayranlıkla izliyoruz. Bu kıymetli isimlerle bir arada olmak ve onlarla sohbet etmek bizim için rüya gibi" dedi.

Ünlü yönetmen Ünal Küpeli ile Türk sinemasının unutulmaz filmlerinde başrol oynayan Selda Alkor ile İzzet Güney, daha sonra hastaneyi gezdi. Selda Alkor, yeni doğum yapan bir anneyle bir süre sohbet ederek, yeni doğan bebeği kucağına aldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.