Üniversitespor'da Yabancılar geliyor

Üniversitespor'da Yabancılar geliyor

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde yabancı oyuncular yavaş yavaş kampa katılıyor

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde yabancı oyuncular yavaş yavaş kampa katılıyor Yeni yabancı oyuncular Richard Guinn ve Jason Boone önceki gün takımla birlikte çalışmaya başlarken Aleksandar Rasic ve Sean Williams bugün itibari ile takıma katılması bekleniyor. Josh Mayo ve Troy Devries ise 24 Ağustos'ta takıma dahil olacak.  Yabancı oyuncuların takıma katılmasıyla birlikte 26 Ağustos tarihinde toplu bir imza töreni gerçekleştirecek olan Torku Konya Selçuk Üniversitesi aynı gün 2. Etap çalışmaları için Çanakkale’ye hareket edecek. Ligde yeni sezon hedefini üst sıralar olarak belirleyen Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde gelecek sezon takımda oynayacak yabancı isimler taraftarı heyecanlandırıyor. Torku Konya Selçuk Üniversitesi geçen sezondan Troy De Vries ve Sean Williams'ı kadroda tutarken, Virtus Roma’dan Josh Mayo, Maccabi Ashdod takımından Richard Thomas Guinn, Oliver Baskets’den Jason Boone ve son olarak TED Kolejliler’den Aleksander Rasic’i renklerine bağladı.  

Lig hazırlıkları dahilinde hazırlık maçları oynayacak ve çeşitli turnuvalara katılacak. Başantrenör Aziz Bekir, “Bu yıl geçen yıla göre daha avantajlıyız. Kendi şartlarımız doğrultusunda istediğimiz oyuncuları aldık. Yapılan transferlerden memnunum. Çok paylaşımcı ve savunmada sert olan bir takım olmak hedefindeyiz. Özellikle pota altında güçlü bir takım olacağız. Baskılı savunma ve Sean Williams’ın blok tehdidini kullanarak, hızlı hücum etmek amacındayız. Bu gerçekleşmez ise yarı sahada paylaşımcı bir takım olmak istiyoruz.Yeni sezona en iyi şekilde hazırlanarak hem Türkiye Kupası hem de lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.”diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.