Üniversite’de tatil bitiyor

Üniversite’de tatil bitiyor

Türkiye Basketbol Ligi 1. Ligi ekiplerinden Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde uzun tatil dönemi sona eriyor.

Türkiye Basketbol Ligi 1. Ligi ekiplerinden Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde uzun tatil dönemi sona eriyor. 6 Mayıs’ta oynanan Anadolu Efes maçı sonrasında tatile çıkan sarı-mavili ekip 3 aylık tatilin ardından 4 Ağustos Pazartesi günü Konya’da toplanacak. Oyuncular aynı zamanda önümüzdeki haftadan itibaren belli periyotlar halinde sağlık kontrolünden geçecek. Yaklaşık 20 gün boyunca Konya’da çalışacak olan Selçuk Kartalları daha sonra Çanakkale’ye gidecek. Bu sezon oyunculuktan sportif menajerlik görevine getirilen Murat Yolcu, yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek, “Bu yıl işi sıkı tutarak transferi hazırlıklar başlamadan önce tamamladık. Geçen sezon çok düşük bir bütçe ve kısıtlı oyuncu kadrosuyla ligde kalmayı başarmıştık. Önümüzdeki sezon daha rahat bir şekilde mücadele edeceğiz. İyi bir takım kurduk. 4 Ağustos’ta yeni sezona merhaba diyeceğiz. Uzun ve zorlu bir periyot bizi bekliyor. Bu zorlu yolda Konya spor kamuoyunun bundan önce olduğu gibi bundan sonrada desteğini bekliyoruz.”şeklinde görüş belirtti.

Türkiye Basketbol 1.Ligi’nde play-off hedefi ile yola çıkan Torku Konya Selçuk Üniversitesi yerli 3 numara eksikliği göze çarpıyor. Sarı-mavililerde yabancı oyunculardan 3 numara(kısa forvet) pozisyonunda oynayan oyuncu bulunmuyor. Selçuk Kartalları’nda bu bölgede Türkmen oyuncu Valentin Pastal bulunuyor. Başkan Hakan Faydasıçok, bu transfer için aceleci olmadıklarını ve yeni sezon hazırlıklarının başlamasından sonra duruma göre 3 numara pozisyonuna transfer edeceklerini söyledi. Ligde yerli 3 numarada oynayan birçok oyuncu yeni takımlarıyla sözleşme imzalarken, boşta sadece birkaç oyuncu kaldı.

YÖNETİM GÖKBEL’E BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI

Torku Konya Selçuk Üniversitesi Basketbol Takımı, Selçuk Üniversitesi Rektörü ve aynı zamanda kulübün onursal başkanı Prof.Dr. Hakkı Gökbel'in vefat eden annesi için bir bağsağlığı mesajı yayınladı. Yönetim kurulu adına resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Sayın rektörümüz Hakkı Gökbel'in annesinin vefatı üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet sayın rektörümüz Hakkı Gökbel'e ve ailesine başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun."denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.