Üniversite’de hazırlıklar sürüyor

Üniversite’de hazırlıklar sürüyor

Basketbol 1. Liginde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-mavili ekibin Kampus 19 Mayıs Spor Salonunda sürdürdüğü çalışmalarda oyuncuların hırslı olması yönetim ve teknik ekibin yüzünü güldür

Yeni sezon hazırlıklarına yabancı oyunculardan yoksun başlayan Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde  yabancı oyuncular bugün itibari ile takıma katılmaya başlayacak.Buna göre Richard Thomas Guinn, Jason Boone, Aleksandar Rasic ve Sean Williamsbugün itibari ile takıma katılması bekleniyor. Josh Mayo ve Troy Devries ise 24 Ağustos'ta takıma dahil olacak. Basın sözcüsü Tunahan Turhan, yaptığı açıklamada, "Tüm yabancı oyuncularımız kendilerine verilen program doğrultusunda bireysel oyuncu antrenörleri eşliğinde çalışmalarına başlamışlardır. Takımımız yabancı oyuncuların sağlık kontrolünün ardından 26 Ağustos'ta öğleden sonra kamp için Çanakkale'ye hareket edecek"dedi.

FİKSTÜR BUGÜN ÇEKİLECEK

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nin de mücadele ettiği Türkiye Basketbol 1.Ligi’nde 2014-2015 sezonu fikstürü bugün çekilecek. Fikstür çekimi Abdi İpekçi Spor Salonu’nda saat 10.30’da başlayacak. Ligde mücadele eden 16 takımın yetkililerinin de katılacağı fikstür çekimi TBF Tv’den canlı yayınlanacak. Türkiye Kupası eşleşmelerinin de belli olacağı kura çekiminde Türkiye Kadın Basketbol Ligi fikstür çekimi de gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.