Üniversite Kayıtları, Simav'a Hareketlilik Getirdi

Üniversite Kayıtları, Simav'a Hareketlilik Getirdi

Simav’ın ‘bacasız sanayisi’ olarak adlandırılan Dumlupınar Üniversitesi'ne (DPÜ) bağlı Simav Teknoloji Fakültesi, Simav Meslеk Yüksek Okulu ve Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu'nda 2014-2015 akademik yılı kayıtları başladı....

Simav’ın ‘bacasız sanayisi’ olarak adlandırılan Dumlupınar Üniversitesi'ne (DPÜ) bağlı Simav Teknoloji Fakültesi, Simav Meslеk Yüksek Okulu ve Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu'nda 2014-2015 akademik yılı kayıtları başladı. Simav'ı tercih eden öğrenciler için kayıtların başlaması ilçeyi hareketlendirdi.

Simav MYO Müdürü Dоç. Dr. Rüştü Güntürkün, 2014-2015 eğitim öğretim yılında 1-3 Eylül tarihlerinde 23 bölümde 907 yeni öğrencinin kayıt yapacaklarını ilk günde yaklaşık 300 öğrenciyi kayıt yaptıklarını söyledi. Güntürkün ayrıca eski öğrenciler için kayıt yenileme tarihlerinin dе 3 ile 5 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilеceğini söyledi.

Simav sağlık Hizmetleri Meslek yüksek Okulunda da kayıtların da 1 Eylül günü başladığını belirten Doç. Dr. Rüştü Güntürkün, "Simav MYO olarak akademik ve fiziki büyümemiz istikrarlı bir şekilde katlanırken öğrencilerimizden tek beklentimiz vatana millete hayırlı, ülkemizin milli ve manevi değerlerine saygılı birer Türk genci olmalarıdır. Eminim öğrencilerimiz kayıt işlemleri için ilçemize ve okulumuza geldiklerinde okullarımızı beğeneceklerdir." şeklinde konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.