Ünal: Gül İstanbul’da büyük bir ofis tuttu

Ünal: Gül İstanbul’da büyük bir ofis tuttu

Zaman Yazarı Mustafa Ünal Abdullah Gül ile ilgili canlı yayında bomba bir bilgi açıklayarak “Gül’ün İstanbul’da çok büyük bir ofis tuttuğunu ve görüşmelerini burada gerçekleştirdiğini duyuyoruz” dedi.

Zaman Yazarı Mustafa Ünal dünkü yazısında kısaca değindiği “Abdullah Gül cephesinde ciddi hareketlenmeler” sözlerine canlı yayında açıklık getirdi.

Mustafa Ünal, Bugün TV’de Erkan Akkuş ile Güne Bakış programına katıldı. “AK Parti’de bir bölünme ihtimali var mı?” sorusuna yanıt veren Ünal, Abdullah Gül cephesinde yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

Ünal açıklamasında “AKP’nin böyle çat diye ortadan ikiye bölünmesini beklememek lazım” diyerek şu parti içinde sadece sürtüşme olduğunu belirtti.

Abdullah Gül cephesindeki gelişmelere de değinen Ünal “Abdullah Gül cephesinde özellikle AK Parti içinde çok fazla siyasete geri dönmesi üzerine çok fazla beklenti var. Çok fazla sıkıştırılıyor. Çok fazla görüşmeler ve bir araya gelmeler var.” dedi.

Mustafa Ünal açıklamalarının devamında ise bombayı patlatarak Abdullah Gül İstanbul’da büyük bir ofis tuttuğunu ve görüşmelerini burada gerçekleştirdiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.