Umut Kasımpaşa’da

Umut Kasımpaşa’da

Spor Toto Süper Lig'in 7. hafta açılış maçında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak olan Torku Konyaspor’da hazırlıklar devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig'in 7. hafta açılış maçında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak olan Torku Konyaspor’da hazırlıklar devam ediyor.

Kasımpaşa maçını yeni bir başlangıç veya çıkış olarak gören yeşil-beyazlı takımın önceki akşam tesislerde yaptığı antrenmana CiprianMarica katılmazken, Ömer Ali Şahiner ve Volkan Fındıklı takımdan ayrı olarak çalıştı.

Dün de akşam saatlerinde topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, Kartallar daha sonra pas çalışması gerçekleştirdi. Çalışmaya sakatlığı geçen Djalma da katıldı. Bugünde aynı saatte çalışacak olan Torku Konyaspor’da Kasımpaşa maçı hazırlıkları Perşembe günü sabah antrenmanıyla tamamlanacak ve takım aynı gün öğleden sonra İstanbul’a gidecek.

LİDER YİNE BEŞİKTAŞ

Süperi ligde, 6. haftanın derbi maçında Galatasaray Fenerbahçe’yi yenerken, lider Beşiktaş ise, Ankara’da oynadığı maçta Sivasspor’u mağlup ederek 14 puanla koltuğu korudu. Ligde Galatasaray ve Akhisar ise 13’er puanla ikinci ve üçüncü sırada yer almakta. Ligini son üç sırasını da 4’er puanlı takımlar; Karabükspor, Erciyesspor ve Balıkesirspor oluşturdu.

Süper ligde, geride kalan 6. hafta da takımlar rakip fileleri 23 kez havalandırdı. En gollü karşılaşma 3-2 biten Beşiktaş-Sivasspor maçı olurken, 2 maçta da gol sesi çıkmadı. 6. hafta da oynanan karşılaşmaların 5’ini ev sahibi ekipler kazandı, 4 maçta berabere sonuçlandı.b 6. haftada deplasman takımları 3 puan çıkartamadı.

Ligde geride kalan haftalarda yenilmeyen iki takım kaldı. Lider Beşiktaş ve bu hafta Konya deplasmanından 1 puanla dönen Başakşehir henüz yenilgi yüzü görmedi. Kayseri Erciyesspor ise, galibiyet alamayan tek takım olarak istatistiklere geçti. En çok yenilene takımlar: 4’en mağlubiyetle Karabükspor ve Balıkesirspor.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.