Umreye gidecekler

Umreye gidecekler

Emmioğlu Giyim Mağazaları, bu yılki umre kampanyasında 30 kişiyi umreye gönderiyor. 10 Nisan'da sona eren kampanyanın çekilişi önceki gün yapılarak, Umre talihlileri belli oldu

Emmioğlu Giyim Mağazası, müşterileri için geleneksel olarak düzenlediği 7. Umre organizasyonunu programını önceki gün gerçekleştirdi. Aziziye Kültür Merkezi'nde gerçekleşen çekiliş programına vatandaşlar, büyük ilgi gösterdi. Programın açılış konuşmasını yapan Emmioğlu Giyim Mağazaları  Medya ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gökay, “Birbirimizi gönül bağıyla bağlı olduğuna inandığımız çok değerli müşterilerimize böyle bir programı düzenlemekten onur duyuyoruz. Konya'da perakende sektörüne bir ilke imza atarak başlattığımız, sizlerden de büyük talep aldığımız Umre kampanyamızın bu yıl 7.sini düzenledik. 24 Kasım 2014'te başlayan kampanyamız 10 Nisan 2015'te sona erdi. Mağazamızda 50 lira ve üzerinde alışveriş yapanlar 15 günlük bir Umre seyahati ile ödüllendirmiş olacağız” dedi.

MAYIS AYI İÇERİSİNDE GİDECEKLER

Emmioğlu vesilesi ile 125 Konyalının Kabe'yi gördüğünü belirten Gökay, “Bizim için bu gerçekten çok ciddi bir rakam. Çünkü; Konya'da bunu gerçekleştiren tek firmayız. Büyük firmalar bu işi yapmaya cesaret dahi edemiyor. Allah'a şükürler olsun müşterilerimizden aldığımız pozitif enerji ile  biz insanların dünya gözüyle Kabe'yi görmelerinden mutlu oluyoruz. Onların duaları arasından Emmioğlu Giyim'in de olduğunu bilmek bize farklı bir gurur sağlıyor. 30 müşterimiz de Hennes Tur güvencesiyle Mayıs ayı içerisinde kutsal topraklara uğurlanacak. Mağazamıza gelip bu heyecanı bizimle paylaşan ve ortak olan çok kıymetli müşterilerimize candan teşekkür ediyoruz. Bizim azmimizi artıracağına inanıyorum. Bizden Umre hediyesi kazanan müşterilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bize son 3 yıldır çözüm ortağı olan Hennes Tur'a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MANEVİYATA KATKI SAĞLAMALIYIZ

Hennes Tur Genel Müdürü Cengiz Dağdeviren ise, “Bu kadar şuurlu bir firma Türkiye'de nadir görülür. 7 yıl üst üste böyle bir çalışma yapmak gerçekten çok önemli. 3 yıldır da beraber çalışıyoruz. Geçen yıl 25 kişi gidiyordu. Bu yıl bu sayı 30 oldu. İnşallah gelecek yıllarda bu sayı 50'ye ve çok daha yukarılara çıkar. Ben birçok şirket sahiplerine diyorum. Bir tane lüks otomobil ya da araba vereceğinize 100 tane Umre verin diyoruz. Bu ülkenin maneviyatına bu şekilde katkı sağlamamız gerekiyor. Bu yolun imkanları oldukça zor. Bundan dolayı böyle bir Umre çekilişi gerçekten önemli. Herkes küçük alışveriş ile destek veriyor. Konya Valiliği de 20'ye yakın Roman'ı Umre'ye gönderdi. Allah herkesi o kutsal topraklara göndermeyi nasip etsin. Otel parası ve kar parası almıyoruz. Sadece vize ve uçak parası alıyoruz. İlgi her geçen gün artıyor. Emmioğlu'nu tebrik ediyorum. Hayırlı olsun” diye konuştu.  Konuşmaların ardından 20 bine yakın kişinin katıldığı kampanyanın çekilişi gerçekleştirdi. Çekiliş sonucunda belirlenen isimler Mayıs ayı içerisinde kutsal topraklara gidecek.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.