Ümraniye Diş Kliniği İhtiyaçlarınıza En İyi Hizmet

Ümraniye Diş Kliniği İhtiyaçlarınıza En İyi Hizmet

Ümraniye Diş Kliniği İhtiyaçlarınıza En İyi Hizmet

 

 

            Ağız ve diş yapısında olası sorunlara karşı acil müdahale gerektiren durumlar olabilmektedir. Kliniğimizde tedavi altına alınan bütün müşteri ve ziyaretçilerimiz en iyi hizmeti almaktadırlar. Sağlıklı bir ağız ve diş sahibi olmaları için tüm imkânları sağlamaktayız. Olası tedirgin düşünceler ile gelen müşterilerimizi rahat ve konfor sağlayarak en iyi şartlar altında tedavi işlemi gerçekleştirmekteyiz. Ağız ve diş sağlığı bakımında olası gerekli olan tüm acil müdahale ve işlemleri DentAPlus kalitesi ile gerçekleştirmekteyiz. Alanında uzman ve tecrübeli ekibimiz ile tüm işlemler sağlık şartlarına en uygun ortamlarda gerçekleşmektedir.

 

  hizmetlerinizde en doğru ve güvenilir hizmeti vermekteyiz

 

            Ağızda ortaya gelen doku bozukluklarında, olası diş ve ağız kazalarında meydana gelen yaralanmalarda, alınan darbelerde olası en acil hizmeti sunarak, sağlık ve hijyen koşullarına uygun tam donanım sahibi polikliniğimizde üstün sağlık hizmeti vermekteyiz. Acil teşhis, röntgen ve radyoloji hizmetlerimiz 7 gün 24 saat bütün ağız ve diş sorunlarında müdahale altına alınmaktadır.

 

            Ameliyat ve müdahaleler sonrasında süregelen ve durmayan kanamalar için kliniğimizde ilk müdahale işlemleri uygulanmaktadır. Normal diş çekimleri sonrası süregelen şikâyetler ve ağrı durumlarında, yerleşen diş köklerinin kırılması, çekilmesi sonrası parça kalan diş köklerine müdahale tarafımızca uygulanmaktadır. Diş etlerinde meydana gelen ansızın görünen apse ve dil, dudak yırtılması kazalarında kliniğimizi sürekli olarak hizmet almak için tercih edebilirsiniz.

 

 Ümraniye nöbetçi dişçi ihtiyaçlarınız için 7 gün 24 saat sınırsız hizmet anlayışı

 

            Diş sağlığının dışında kalan durumlarda, görüntü ve protez diş ihtiyaçlarında, acil her durumda gece nöbetçi dişçi ihtiyaçlarına kesin çözüm hizmeti sunmaktayız. Uygun fiyatlarda yüksek teknoloji donanımlı müdahale cihazlarımız ile en iyi hizmeti sunmaya devam etmekteyiz. Bebeklik döneminden kalan atlatılamayan çocuk dişlerinde aniden meydana gelen rahatsızlıklarda nöbetçi dişçi hizmeti vermeye devam etmekteyiz. Kişiye özel olarak uygulanılan ortodonti tedavi yöntemleri gerçekleştirmekteyiz.

 

            Estetik diş beklentileriniz, rahatsızlıkların yanı sıra süregelen anlık diş şikâyetlerinize çözüm bulmadan müşterilerimizi göndermiyoruz. Lazer cihazları ile tedavi görmesi gereken dişlerinize en iyi çözümleri sunarak dişlerinizin eski sağlığına kavuşmasını sağlamaktayız. Sağlığınıza önem vererek, yapılan tüm işlemleri özenle gerçekleştirmekteyiz.

 Detaylı bilgi ve randevu için :

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.