Ümit Şengül: Maçı İlker Hoca Galatasaray'a Hediye Etti

Ümit Şengül: Maçı İlker Hoca Galatasaray'a Hediye Etti

Bursaspor Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Galatasaray'a 5-2 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bu maçı İlker hocam verdiği kararlarla Galatasaray'a hediye etti.

Bursaspor Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Galatasaray'a 5-2 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bu maçı İlker hocam verdiği kararlarla Galatasaray'a hediye etti." dedi.

Maça çok iyi başladıklarını, arzulu oyuncularının karşılığında 2-0 da öne geçtiklerini belirten Buz, "Maça aslında çok iyi başladık. Arzulu oynadık, skoru da 2-0'a getirdik. Ama ilk yarının son saniyelerinde yediğimiz gol bizim demoralize olmamıza neden oldu." diyerek şunları söyledi:

"İçerde ne kadar konuştuysak futbolcularımız demoralize oldu. Ama maçın asıl kırılma noktası karın bölgesine çarpan topa penaltı çalınması futbolcularımızın bütün enerjisini bitirdi. Bu maçı İlker hocam verdiği kararlarla Galatasaray'a hediye etti. Biz de bu kadar kırılgan olmamalıydık, daha dirençli oynayabilirdik, bizim de hatamız var. Artık ligde UEFA Kupası hedefini yakalamaya çalışacağız."

Şengül, Bursaspor taraftarları için ise "Bu sezon şehirde bir türlü bütünlüğü sağlayamadık. Taraftarımız her zaman takımımızı destekliyor ama tepkiler takımı olumsuz etkilemiş olabilir." ifadelerini kullandı.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.