Umar ve Musa’yı takımda görmek istiyorum

Umar ve Musa’yı takımda görmek istiyorum

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, transfer çalışmalarını değerlendirdi

Teknik direktör Rıza Çalımbay, Radyospor'a konuk olarak önemli açıklamalar yaptı.

Transfer sürecinden bahsederek sözlerine başlayan Rıza Çalımbay, "Takımımızın iskeleti gerçekten çok iyi nacak birkaç takviyeye yapmamız gerekiyor. Yevhen kanat ve sağ bek oynayan biri. Bunu sadece Ferhat sağlıyordu ancak alternatif olarak Yevhen’i de aldık. Sol açık, çabuk bir stoper bizim için gerekli bölgeler. Bu yöndeki talebimizi yönetime sunduk. Traore’nin, Amir’in sakatlığı var. Net bir şekilde henüz iyileşmediler. Lige iyi başlamak ve eksiksiz başlamak istiyoruz" dedi.

Konyaspor yönetiminin görüşmelerini sürdürdüğü Aminu Umar ve Musa Çağıran transferleri hakkında konuşan Çalımbay, "Amini Umar ve Musa Çağıran ile yönetim ilgileniyor. Gerekli görüşmeler yapılıyor. İnşallah sonucu çok iyi olur. Umar ve Musa'yı takımımda görmek istiyorum. Bizim de ihtiyacımız olan bir bölge. Zaten bir oyuncu alacaktık ancak bu bölgede Mehdi Bourabia’da gidince 2 oyuncu ihtiyacımız oldu" diye konuştu.

Eto'o hakkında da konuşan deneyimli hoca, konuşmasını şu şekilde tamamladı:

"Golcü oyuncu aramıyoruz. Eto’o ve yönetim bazı problemleri var bunlar çözülmeye çalışılıyor. Yönetim bir maaş dengesi sağlamak istiyor ancak Eto’o’nun da maaşı biraz yüksek. Belki iyi bir teklif gelirse kulüp Eto’o’yu bırakabilir. Bursaspor’dan Eto’o’ya teklif var mı bilmiyorum. Bu konu ile yönetim ilgileniyor. Benim bildiğim mali açıdan Eto’o ve yönetimin bazı sorunları çözmeye çalıştığı"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.