Ulu Şehir Bursa Logo Flaması Sanayide De Yerini Almaya Başladı

Ulu Şehir Bursa Logo Flaması Sanayide De Yerini Almaya Başladı

Ulu Şehir Bursa'nın logo flaması, Bursa Valisi Münir Karaloğlu tarafından DOSAB Yönetim Binası ve Fistaş A.Ş yönetim binası girişindeki bayrak direklerine asıldı.Törene Vali Karaloğlu’nun yanı sıra BTSO Başkanı İbrahim Burkay, DOSAB...

Ulu Şehir Bursa'nın logo flaması, Bursa Valisi Münir Karaloğlu tarafından DOSAB Yönetim Binası ve Fistaş A.Ş yönetim binası girişindeki bayrak direklerine asıldı.

Törene Vali Karaloğlu’nun yanı sıra BTSO Başkanı İbrahim Burkay, DOSAB Başkanı Feridun Kahraman ve Fistaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Sarı da katıldı. Logo flamasının göndere çekilmesinin ardından konuşan Vali Karaloğlu, "Her alanda ilklerin şehri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen marka şehrimiz Bursa, yeni şehir logosuyla, tırmandığı başarı merdivenlerinde artık çok daha hızlı ilerliyor. Sporundan, sanayisine Bursa'da her yerde logonun dalgalanması, yolu bu 'Ulu Şehir'de kesişen herkes gibi bizleri de gururlandırıyor.” dedi.

Kültürümüzde yağmurun bereketi simgelediğini söyleyen DOSAB Başkanı Feridun Kahraman ise "Logo flamasının işletmelerimizi süslemeye başladığı bugün de hava yağmurlu. İnşallah Bursa'ya da şehir logomuz bereketli gelecek ve uğur getirecek." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.