Ülkü Ocaklarından Öğretmenler Günü Gecesi

Ülkü Ocaklarından Öğretmenler Günü Gecesi

Göksun Ülkü Ocakları, Öğretmenler Günü münasebetiyle tertiplediği “Cehalet” adlı tiyatro ve sanatçı Ozan Manas konseri, Göksun METEM Konferans salonunda düzenlendi. Gecede, Ankara Yeni Umut Sahnesinin hazırladığı günümüzde gençlerin...

Göksun Ülkü Ocakları, Öğretmenler Günü münasebetiyle tertiplediği “Cehalet” adlı tiyatro ve sanatçı Ozan Manas konseri, Göksun METEM Konferans salonunda düzenlendi. Gecede, Ankara Yeni Umut Sahnesinin hazırladığı günümüzde gençlerin düşürüldüğü tuzaklar konulu Cehalet adlı Tiyatro sahnelendi.

Göksun Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Kayış program açılışında yaptığı konuşmada, sosyal çevreden kaynaklanan tehlikelerden dolayı gençlerin geleceğini tehdit altında olduğunu dile getirerek, ''2023 lider ülke Türkiye hedefleri doğrultusunda her bireye büyük sorumluluklar düşmektedir. Asıl sorumluluk gençliktedir. Öncelikle ülkemize hizmet noktasında milli ve manevi değerlerle donatılmış, sorumluluk sahibi, şahsiyetli, benlik duygusundan uzak ve en önemlisi 'önce ülkem ve milletim' diyen bir gençliğe ihtiyaç vardır. İşte bu gençlik çağa ayak uydurarak aklın ve bilimin ışığında 2023 lider ülke Türkiye hedefini gerçekleştirerek 21.yüzyıla Türk mührünü vuracaktır. Öğretmenlerimiz gençlerimizin yetişmesi için eğitimlerinde büyük fedakarlıklarını gösterse de maalesef gençlerimizin sosyal çevreden kaynaklanan bazı tehlikelerin gençlerimizin geleceğini tehdit etmektedir. Bunların en başında madde bağımlılığı gelmektedir. Bu bağımlılık gençlerimizde kültürel yozlaşmaya ve şiddet olaylarında artışa neden olmaktadır. Bu bağımlılık sonucu gençlerimizde ahlak seviyesinin düşmesi, maneviyatından git gide uzaklaşmasına sebep olmaktadır. Unutulmamalıdır ki milli ve manevi duygularından yoksun kimliksiz ve inançsız bir gençliğin yetişmesi milletimizin yok olması demektir. Gençlik milli ve manevi duygusunu asla kaybetmemelidir. Tarihinden ve kültürel bağlarından asla koparılmamalıdır. Sevgili gençler, davetimiz sizedir. Ahlaksızlığa, şiddete, küfre, riyaya, madde bağımlılığına ve her türlü kötü alışkanlığa karşı duruşumuz, tavrımız sizden yanadır. İyiliğe, dürüstlüğe, adalete, bilgiye ve nezakete olan inancımız sizinle birlikte anlam kazanacaktır. Sizler var olursanız kutlu hedeflere yürüyen kervanımız hız kazanacaktır. Ancak birlikte olursak ay yıldız nazlı dalgalanışına devam edecek ve bu vatan ilelebet bir ve bütün kalacaktır. Her nerede olursanız sizi izleyen var, üzerinize titreyeniniz var. Sizinle evren var oldukça el ele yürüyecek evelallah ülkü ocakları var.” ifadelerini kullandı.

Göksun Ülkü Ocakları tarafından geceye katkıda bulunan kişilere plaketler verilmesinin ardından sanatçı Ozan Manas konseriyle etkinlik son buldu.

Geceye, Göksun MHP İlçe Başkanı Galip Bal, Göksun Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Kayış, Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Kaplan ve vatandaşlar katıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.