Uğur Öztürk, Ağrı Gençlerbirliğispor İle İdmana Çıktı

Uğur Öztürk, Ağrı Gençlerbirliğispor İle İdmana Çıktı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) hedefi ile transferlerine devam eden Ağrı Gençlerbirliğispor, geçen sezon BAL ligi temsilcisi Patnos Gençlikspor’da forma giyen Uğur Öztürk’ü renklerine kattı.Iğdır doğumlu futbolcu, bu güne kadar oynadığı...

Bölgesel Amatör Lig (BAL) hedefi ile transferlerine devam eden Ağrı Gençlerbirliğispor, geçen sezon BAL ligi temsilcisi Patnos Gençlikspor’da forma giyen Uğur Öztürk’ü renklerine kattı.

Iğdır doğumlu futbolcu, bu güne kadar oynadığı 56 BAL ligi müsabakasında 4 gol kaydetti. Kayapınar Belediyespor’dan Patnos Gençlikspor’a transfer olan Uğur Öztürk geçen sezon başarılı performansı ile Patnos Gençlikspor’un ligi üst sıralarda bitirmesinde önemli katkılar sağlamıştı.

Ağrı Gençlerbirliğispor’a başarılı olmak için geldiğini belirten Öztürk, "Ağrı’nın yabancısı bir futbolcu değilim. Takım kaptanımız Erhan Taşdan ile Patnos’ta önemli maçlara çıktık. Bunun dışında Ağrı merkez sahada 3-4 tane maç yaptım. Bu takımın hedefleri olduğu için buradayım. İnşallah Ağrı seyircisinin BAL ligi özlemini bu sezon bitireceğiz." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.