"Üç saat önce havalimanına gelin"

"Üç saat önce havalimanına gelin"

Kurban Bayramı tatili ve hacca giden vatandaşlar dolayısıyla sabah saatlerinden itibaren Atatürk Havalimanı'nda yoğunluk oluştu. Havayolu şirketleri, yolcuların seferlerinden en az 3 saat önce havalimanında bulunmaları konusunda uyarı yaptı.

Kurban Bayramı tatili ve hacca giden vatandaşlar dolayısıyla sabah saatlerinden itibaren Atatürk Havalimanı'nda yoğunluk oluştu.

Havalimanına gelen tatilciler ve hacı adayları, terminaldeki ilgili alanlardan bilet işlemlerini gerçekleştiriyor. Pasaport kontrol noktalarında yolcu yoğunluğu oluşurken herhangi bir aksama yaşanmaması için görevliler yoğun çaba harcıyor.

Havayolu şirketleri, yolcuların taleplerinin yoğunlaştığı iç ve dış hat noktalarına ek sefer düzenliyor.

Atatürk Havalimanı giriş kapısında da araçlarıyla terminale gelen yolcular dolayısıyla zaman zaman trafik oluşuyor. Kapalı ve açık otoparklarda sürücüler yer bulmakta zorlanıyor.

Bu arada, havayolu şirketleri, internet sitelerinden ve çağrı merkezlerinden herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmamaları için yolcuların seferlerinden en az 3 saat önce havalimanında bulunmaları konusunda uyarı yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.