U15 Ligi Türkiye şampiyonası başladı

U15 Ligi Türkiye şampiyonası başladı

2017-2018 sezonu U15 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları 6'şar takımlı 19 grupta 17- 20 Mayıs 2018 tarihlerinde, 4 takımlı 1 grupta ise 18 - 20 Mayıs 2018 tarihlerinde oynanacak.

Bu şampiyonada Konya'yı Kara kartallar  Karaman’da Kadıköyspor ise Kırşehir’de temsil edecek. Birinci kademe müsabakaları İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Düzce, Kütahya, Balıkesir, Eskişehir, Aydın, Muğla, Denizli, Karaman, Kırşehir, Osmaniye, Elazığ, Muş, Kars, Giresun, Amasya, Yozgat ve Bolu illeri olmak üzere 20 grup merkezinde 118 takımın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Birinci kademede grup birincisi olan 20 takımın katılacağı ikinci kademe müsabakalarının dört ayrı grup merkezinde oynanmasının ardından, dört grubunun birincilerinin katılımıyla final müsabakaları oynanacak. Konya Karakartallar Karaman'da  Mersin (Mersin İd.Yurdu), Adana (Seyhan Bld.), Kırşehir. (Kırşehir Bld.), Osmaniye, (Kadirli Savun) ve Hatay (Tavla Gençlik ) takımları ile mücadele edecek. Kadıköyspor ise  Kırşehir'de  Aksaray (Kılıçarslan O.O.), Kayseri(Atletikspor), Niğde. (2005 Azatlıspor), Yozgat (Bozokspor), Mersin (Akdeniz Bld.)

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.