U15 Ligi Şampiyonu Kara Kartallar oldu

U15 Ligi Şampiyonu Kara Kartallar oldu

Konya Amatör Küme 2015-2016 Futbol Sezonu U15 Ligi sona erdi. U15 Ligi sonunda ipi göğüsleyen Konya Kara Kartallar ve Konya Kadıköyspor Türkiye U15 Şampiyonası’nda Konya’yı temsil etme hakkı kazandı.

Konya Amatör Küme 2015-2016 Futbol Sezonu U15 Ligi sona erdi. U15 Ligi sonunda ipi göğüsleyen Konya Kara Kartallar ve Konya Kadıköyspor Türkiye U15 Şampiyonası’nda  Konya’yı temsil etme hakkı kazandı. U15 Ligi grup maçları sona ererken Konya finallerine katılmayı hak kazanan Konya Kara Kartallar, Konya Kadıköyspor, Ilgın Belediyespor ve Seydişehir Gücü takımları tek devreli lig sistemine karşı karşıya geldi. Maçlar sonunda Konya şampiyonu Konya Kara Kartallar olurken ikincisi de Konya Kadıköyspor oldu.

Konya şampiyonunun belli olacağı Şehit Muharrem Samur Stadı’nda oynanan  Kara Kartallar’ın Konya Kadıköyspor’a 2-0 kazandığı maçı Türkiye Futbol Federasyonu, Ankara Bölge Karması Amatör Milli Takım Antrenörü, Tudor Eğitmeni Mustafa Özer de izleyerek her iki takımdan bazı oyuncuların milli takıma davet noktasında isimlerini ve bilgilerini aldı. Maçtan sonra her iki takım oyuncularına hitap eden Mustafa Özer, Oldukça kaliteli bir maç izlediğini her iki takımda da yetenekli gelecek vaat eden oyuncular olduğunu ve çok çalışmalarını gerektiğini söyledi. Oyuncular , antrenörler ve yöneticiler Mustafa Özer hocayı alkışlayarak teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.