Twitter'da Operasyon Yorumları

Twitter'da Operasyon Yorumları

İstanbul merkezli 22 ilde Selam örgütü, KCK, Ergenekon, Balyoz ve 17-25 Aralık yolsuzluk soruşturmalarını yürüten dönemin emniyet görevlilerini kapsayan sahur operasyonu başlatılmasına Twitter üzerinden değişik yorumlar yapıldı.Gazeteci...

İstanbul merkezli 22 ilde Selam örgütü, KCK, Ergenekon, Balyoz ve 17-25 Aralık yolsuzluk soruşturmalarını yürüten dönemin emniyet görevlilerini kapsayan sahur operasyonu başlatılmasına Twitter üzerinden değişik yorumlar yapıldı.

Gazeteci Ruşen Çakır, "Dün siyasi iradenin desteğiyle bir döneme damga vurmuş olan polis şefleri bugün aynı siyasi iradenin talimatıyla gözaltına alınıyor." dedi.

CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, "Geçen hafta 6 sulh hakimi atandı. Bugün 17 Aralık rüşvet operasyonunu yapanlar gözaltına alındı. Hangi hakimlerin karar ver(eceğine)diğine bak." ifadelerini kullandı.

Gazeteci Nevval Sevindi, "Artık savcı polis aramaz. Polis savcı dinlemez. Demokratik kurumlar, süreçler ve yasalar ortadan kalkmıştır. Darbe her zaman üniforma giymez." diye yazdı.

Gazeteci Emre Uslu, "Operasyon 1) KCK'ya 2) El-Kaide'ye 3) Tevhid Selam örgütüne 4) Tabi ki yolsuzluklara operasyonu yapan polisleri hedef alıyor." dedi.

Gazeteci Mehmet Baransu, "Babam aradı, evdeki paraları sıfırladın mı diye sordu. 30 bin kaldı babacığım dedim:)" şeklinde yazdı.

Gazeteci Ünal Tanık, "Yolsuzluğu, hırsızlığı yapanlar yat ve balkon sefasında. Hırsızı yakalayanlar gözaltında. Tarih bu günleri unutmayacak." dedi.

Milletvekili Hakan Şükür "Vatan aşığı, milletine hizmetkâr aslanlara da Kadir gecesini aradığımız şu günlerde sahur vaktinin gölgesi yakışırdı." görüşünü belirtti.

Emekli İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer, "Yapsınlar operasyonlarını... Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler..." dedi.

Savcı Zekeriya Öz, "IŞİD'in elinden rehineleri kurtaramayan acizler hırsızlığı örtmek ve hırsızları kurtarmak için polislere iftira atıp baskın yapıyorlar, yerse..." şeklinde düşüncesini belirtti.

Milletvekili Şamil Tayyar, "Ergenekon'dan boşalan yere paralel iktidar inşa etmek isteyen imandan yoksun darbeci taifenin sahur ağlaması parodi gibi." dedi.

Gazeteci Ahmet Tezcan operasyonu kısaca "Elbet sabah olacak!" diye yorumladı.

Gazeteci Adem Yavuz Arslan, "Zulümlerinin büyüklüğünden ne kadar çok çaldıklarını anlayabilirsiniz. Sahur vakti ısmarlama operasyon ile hırsızlığınızı örtemezsiniz." dedi.

Milletvekili Lütfü Türkkan, "Polise operasyon haberini Reza'ya vermişler midir; 'Seninkileri topluyoruz' diye. Neyse uyanmasın, o Bodrum'da teknesinde istiratte." diye yazdı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.