Tuvalete gideceğim diyerek, kaçtı

Tuvalete gideceğim diyerek, kaçtı

Kayıp gençten 6 gündür haber alınamıyor. Geçtiğimiz günlerde kardeşi ile Kültürpark'ta geziye çıkan genç, tuvalete gireceğim diye kardeşinin yanından ayrıldı. Akli dengesi yerinde olmayan, 1.70 boylarında ve esmer tenli 25 yaşındaki Abdurrahman Akgün, o a

Kayıp gençten 6 gündür haber alınamıyor. Geçtiğimiz günlerde kardeşi ile Kültürpark'ta geziye çıkan genç, tuvalete gireceğim diye kardeşinin yanından ayrıldı. Akli dengesi yerinde olmayan, 1.70 boylarında ve esmer tenli 25 yaşındaki Abdurrahman Akgün, o andan itibaren kayıplara karıştı. 

Tedirgin olan aile Emniyete haber vererek, çocuklarının bulunmasını istedi. Gencin üzerinde kaçarken kot pantolon, vişne çürüğü kısa tişört ve spor ayakkabısı olduğu öğrenildi. Kayıp genç, en son Mevlana Meydanı civarlarında ve Nenen Hatun'daki bir çay ocağında görüldü.

Baba Murat Akgün, duyarlı Konya vatandaşlarına seslenerek, şunları söyledi: “Oğlumun akli dengesi yerinde değil. Fakat kimseye zararı olmaz. Birkaç kez Abdurrahman'ı görenler olmuş. Kayıp oğlumu görenler olursa emniyet teşkilatına haber versin veya 0533 136 58 54 numaralı cep telefonunu arasın.” Emniyet teşkilatı, kayıp gencin bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

EMRE ÖZGÜL 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.