Tutal sporcularla bir araya geldi

Tutal sporcularla bir araya geldi

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Belediyesi Sanayi Spor voleybol takımı ile yemekte buluştu. Başkan Tutal, sporculara yeni sezonda başarılar diledi

Adile Baysal Kültür Sanatevi'nde düzenlenen yemeğe Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Belediyesi Sanayi Spor Kulübü Başkanı Celal Bican, Başkan Yardımcısı İsa Çiftçi, Antrenörler Süleyman Kılınç,  Kudret Ekinci ve voleybolcular katıldı.İmzalanan protokol gereği 2016-2017 yılı Voleybol Liginde Seydişehir Belediye Sanayi Spor Kulübü adına yapılacak olan turnuvalara katılacak olan Ziraat Bankası Spor Kulübü  genç takım oyuncularına Başkan Tutal, yeni sezonda başarılar diledi.

GÜZEL MAÇLAR ÇIKARDIK

Seydişehir’in voleybola amatör olarak başladığını daha sonra İkinci Lig'e yükseldiğini kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ”Geçen yıl sizin ekiple güzel maçlar çıkardık. Sporcuların beyefendi olması, maçların kalite olmasıyla yensek de, yenilsek de gerçekten güzel maçlar çıktı. Denk olan maçlar çıktı. Seydişehirli seyircilerimiz voleyboldan memnunlardı. İnşallah bu yılda en az geçen yıl yaptığımız maçlar gibi  güzel oyunlar sergileriz" dedi.

MAÇLAR ZEVKLİ OLUYOR

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Genç arkadaşların olması,aynı takımdan gelmiş olmaları, ileriye dönük kendilerini yetiştirme ve başarılı olma noktasında hem kendilerinin iyi bir spor yapmalarına hem de bizlerin iyi bir voleybol maçı izlemesine, takımında  başarılı olmasını sağladı. Biz memnun ayrılık geçen yıl ki guruptan. Zaten aynı takımın içinden sporcularımız var aynı takım. Ben iyi bir oyun çıkaracağımıza inanıyorum. İlçemize hoş geldiniz şeref verdiniz . Hocalarımız sağ olsunlar sizlerle ilgileniyorlar.Bizler her zaman yanınızda olacağız. Maçlarınıza Seydişehir’de olduğum ve programlarım olmadığı sürece katılıyorum. Maçlar zevkli oluyor" sözlerini kullandı. İmzalanan protokol gereği  Seydişehir Belediyesi Sanayi Spor Kulübü adına maçlara çıkacak olan Ziraat Bankası Spor Kulübü oyuncularının Başkan Tutal’a kendilerini tanıtmalarının ardından program sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.