Türkiye’nin yükü Konya’nın omuzlarında

Türkiye’nin yükü Konya’nın omuzlarında

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, Akşehir ilçesinde vatandaş, sanayici, esnaf ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, Akşehir ilçesinde vatandaş, sanayici, esnaf ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine ziyaret gerçekleştirdi.  Altunyaldız, “Konya aynı zamanda Türkiye’nin yükünü de omuzlarına almış durumda” diyerek 7 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çekti.

AK Parti Konya İl Başkanlığı’nın 7 Haziran 2015’e yönelik seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, Akşehir’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak AK Parti Akşehir İlçe Başkanlığı’nda kamera karşısına geçen Altunyaldız, basın mensuplarına AK Parti’nin hedeflerini anlattı. Ardından sırasıyla Akşehir Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Ticaret Borsası, Sanayi ve Ticaret Odası’nı ziyaret eden Altunyaldız, daha sonra Akşehir Organize Sanayi’ndeki işletmecilerle bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden Altunyaldız, ilçe halkı tarafından ilgiyle karşılandı. Ziyaretlerde Altunyaldız’a AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Akşehir Koordinatörü Mustafa Kemal Avcıoğlu, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Bahadır Örs, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer eşlik etti.

HALKIMIZIN GÜVENİNE LAYIK OLACAĞIZ

AK Parti’nin 7 Haziran’a yönelik çalışmalarına yoğun tempoda devam ettiğini belirten Altunyaldız, hedeflerinin daha büyük başarıların elde edilmesi olduğunu vurguladı. Altunyaldız, “İnşallah bugüne kadar yakalanan başarıların üstüne yeni başarılar eklemek istiyoruz. Bu mücadelemizde bize destek veren siz değerli hemşerilerimize sonsuz güveniyoruz. Bugüne kadar çok ziyaretler gerçekleştirdik. Ziyaretlerde gördük ki halkımızın bize teveccühü oldukça yüksek. Bu bizim sorumluluğumuzu daha da artırıyor. Halkımızın partimize ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na olan bu güvenine yakışır bir tutum içinde olacağız” dedi.

BİZ TÜRKİYE’NİN YÜKÜNÜ DE OMUZLADIK

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde Yeniden Büyük Türkiye’yi inşa edeceklerini ifade eden Altunyaldız, “Bu süreçte Konya Türkiye’nin yükünü de omuzlarına almış durumda. Başbakanını bağrından çıkaran Konya’nın büyük sorumluluğu var. Başbakanımızın önderliğinde Yeni Türkiye’yi inşa edeceğiz. Ama Sayın Başbakanımızın Konya’dan aldığı gücü hissetmesi gerekiyor. Başbakanımızın Konyalı ruhunu Türkiye’ye yansıtmamız gerekiyor. Konya, tarım ve endüstri şehri olmanın yanında bu fırsatı da değerlendirerek tarihe geçmeli” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum