Türkiye'nin Teknolojisi, Singapur'da Görücüye Çıkacak

Türkiye'nin Teknolojisi, Singapur'da Görücüye Çıkacak

Teknoloji tabanlı İTÜ ARI Teknokent girişimleri, inovasyon alanında çalışan Ar-Ge şirketleri için global yatırımcı pazarı konumunda olan Singapur’daki TECHINNOVATION Fuarı’na katılacak. İTÜ ARI Teknokent, ekosisteminde yer alan 6 teknoloji...

Teknoloji tabanlı İTÜ ARI Teknokent girişimleri, inovasyon alanında çalışan Ar-Ge şirketleri için global yatırımcı pazarı konumunda olan Singapur’daki TECHINNOVATION Fuarı’na katılacak. İTÜ ARI Teknokent, ekosisteminde yer alan 6 teknoloji şirketini 23-24 Eylül'de gerçekleştirilecek fuara götürecek. Teknoloji şirketleri böylece yeni teknolojilere yatırım hedefleyen 20’den fazla ülkeden 2.000’e yakın uluslararası yatırımcıyla buluşma imkanına kavuşacak.

TECHINNOVATION'da bu yıl 'Bilgi-İletişim, Elektronik, Üretim, Kişisel Bakım, Sağlık, Medikal Teknolojiler, Enerji ve Çevre' alanlarında, 200 farklı 'ürüne dönüşmüş hazır teknoloji' pazara sunulacak. Uluslararası teknoloji sağlayıcıları ve alıcıları için ticarileşme, işbirliği, ortaklık ve network geliştirme olanakları sağlayacak olan fuarda, Türkiye’nin 'teknoloji tabanlı girişimcilik' konusunda bölgesinde nasıl anahtar bir aktör olacağının anlatılacağı bir sunum da yapılacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.