Türkiye'nin her yerinde elektrik kesintisi var

Türkiye'nin her yerinde elektrik kesintisi var

Türkiye’nin dört bir yanında elektrikler kesildi.

Türkiye’nin dört bir yanında elektrikler kesildi. Konya, Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Denizli, Antalya, Bitlis, Çanakkale, Bursa gibi şehirlerden Twitter ve Facebook’a elektrik kesintisi mesajları yağdı. Kesintiye neyin neden olduğu henüz bilinmiyor. Elektrik kesintisinin daha fazla yayılabileceği ve büyüyebileceği bildiriliyor.

TEAŞ'IN SİSTEMİNDE SORUN YAŞANIYOR

Konu ile ilgili Boğaziçi Elektrik Dağıtım’dan yapılan açıklamada, "Sıkıntının kaynağında TEİAŞ’ın (Türkiye Elektrik İletim A.Ş.) sisteminde yaşanan bir sorun bulunuyor" denildi. 

Elektrik kesintisine ilişkin açıklama yapılmazken tüm Türkiye'de hayat durma noktasına geldi. İstanbul'da hayat elektrik kesintisiyle birlikte felç oldu. Elektrik kesintisi nedeniyle İstanbul'da metro seferleri durdu. Ankara'da da metro seferleri yapılamazken trafik ışıklarının da çalışmadığı gelen bilgiler arasında.

TEİAŞ'tan kesinti açıklaması

TEİAŞ yetkilileri, elektrik nakil hatlarında saat 10.36'da yaşanan sorun nedeniyle birçok bölgede elektrik kesintisi meydana geldiğini bildirdi. TEİAŞ yetkilileri, elektrik nakil hatlarında saat 10.36'da yaşanan sorun nedeniyle birçok bölgede elektrik kesintisi meydana geldiğini bildirdi. Teknik inceleme başlatıldığını belirten yetkililer, sisteme en kısa sürede elektrik verilmesi için çalışıldığını kaydetti.

DAVUTOĞLU'NDAN KESİNTİ AÇIKLAMASI

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye'de 45 ilde gerçekleşen elektrik kesintisi konusunda açıklamada bulundu.Başbakan Davutoğlu, "Elektrik kesintisi konusunda terör saldırısı dahil her türlü ihtimali araştırıyoruz. Enerji Bakanlığı'nda kriz masası kuruldu. Sorun iletim hatlarından kaynaklı olabilir" dedi.

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.