Türkiye’de Nakliyat Sektörü

Türkiye’de Nakliyat Sektörü

Nakliye yani taşımacılık, farklı çeşitleri olmakla birlikte temel olarak eşyalarınızın bir adresten diğer adrese taşınmasıdır.

yani taşımacılık, farklı çeşitleri olmakla birlikte temel olarak eşyalarınızın bir adresten diğer adrese taşınmasıdır. Bu işlem sırasında alacağınız hizmetler firmaya göre tamamen değişmektedir. Ancak yıllar geçtikçe artan müşteri beklentisi de bu sektöre yansımış, bu sayede müşteriyi cezbedecek ve hakkını koruyacak birçok kampanya ve hizmet, firmalar tarafından sunulmuştur.

Ülkemizde nakliye sektörü kendini oldukça geliştirmiştir. Şehirlerarası ya da şehir içi nakliye hizmetleri için birkaç sene öncesine kadar, teslimat zamanı olarak sadece yaklaşık birimler kullanılabilirken günümüzde dakika hesabı bile yapılabilmektedir. Bu hizmetten siz de araç takip uygulaması yardımı ile faydalanabilirsiniz. Bu sayede nakliye kamyonetinin o an nerede olduğuna ve tam olarak saat kaçta adresinize ulaşacağını bilme imkanına sahip olabilirsiniz.

hizmetlerinde firma görevlileri adresinize gelip eşyalarınızı güvenli bir şekilde alıp kamyonete yükleyecek, aynı sorumluluk bilinci ile yeni adresinize hasarsız bir şekilde bırakacaktır. Müşteri haklarını korumak adına nakliye sırasında hasar gören ürünlerin bütün hasarı tamamen firma tarafından karşılanmaktadır. Ayrıca ek hizmet olarak taşımanın yanı sıra demonte hizmeti de alabilirsiniz. Bu sayede evde fazladan efor sarf etmeden sadece görevli personelin işlerini takip edebilirsiniz.

Taşıma firması ile önceden iletişime geçerek firma yetkililerinin bir gün önceden bütün eşyaları taşımaya hazır hale getirmesi talebinde bulunabilirsiniz. Bu sayede görevli personel önceden eşyalarınızı paketleyecek ve güvenlik önlemlerini alacaktır. Ayrıca günümüzde nakliyat sektörünün ulaştığı nokta itibari ile taşınan kıyafetlerinizin ütüsü bile bozulmamaktadır. Nakliyat sektörü ile sadece ev taşıması değil ofis taşıması da gerçekleştirebilirsiniz. Aradaki fark sadece eşya miktarına göre fiyat farkı olacaktır.

Şehirler içi nakliyat hizmetlerinde eşyalarınız bir gün öncesinden paketlenir, nakliyenin yapacağı sabah görevliler tarafından eşyalarınız kamyonete yüklenir ve yeni adrese götürülür. Aynı gün içerisinde ürünlerin kurulumu yapılır. Şehirlerarası nakliyat sektöründe ise iki şehir arasındaki mesafeye göre yola çıkış zamanı, tahmini varış zamanına göre ayarlanır. Yani ürünlerin ne zaman elinizde olmasını istiyorsanız ürünler o zaman elinizde olacaktır. Bunun yanı sıra iki hizmette de en küçük biblolardan en büyük mobilyalara kadar her parça ürününüz firma garantisi altındadır.

Taşımacılık sektöründe hizmet veren birçok firma bulunsa da uzun yıllardan beri hizmet veren, alanında daha deneyimli firmaları tercih etmeniz sizin için daha iyi olacaktır. Çünkü yaptığı işi bilen firmalar her zaman sizin içinizi rahat ettirecektir. Unutmayın ki nakliyat hizmetleri sadece mobilya ve eşya taşımaz, sizin yıllar boyunca kurduğunuz yuvayı taşır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.