"Türkiye Türkiye'den Büyüktür" kısa filmi galası yapıldı

"Türkiye Türkiye'den Büyüktür" kısa filmi galası yapıldı

Türkiye Türkiye'den Büyüktür Platformu'nun hazırladığı, Türkiye'nin dünya coğrafyasındaki etkisini anlatan kısa filmin tanıtımı yapıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, (sağda) bir otelde düzenlenen galaya katıldı.

 Türkiye Türkiye'den Büyüktür Platformu'nun hazırladığı, Türkiye'nin dünya coğrafyasındaki etkisini anlatan kısa filmin tanıtımı yapıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, bir otelde düzenlenen galada yaptığı konuşmada, Türkiye'de yaşanmış olayların anlatıldığı bu kısa filmi önemsediğini söyledi.

Filmin, Türkiye vurgusunu ön plana çıkarmasıyla geniş vizyonu ortaya koyduğunu aktaran Sorgun, "Yerli olmak ama yerele takılı kalmamak. Hem önümüze bakmak hem de ufka bakmak... Bu 8 dakikalık filimde bunları anlamlı buldum. Filimde, 15 Temmuz süreci sonrası Türkiye'yi görüyorsunuz. Gönül coğrafyamızı görüyoruz." diye konuştu.

Sorgun, önümüzdeki tarihi süreçte bu filmin önemli katkı sağlayacağını vurgulayarak, "Film, Türkiye'nin Türkiye'den büyük olduğunu en güzel şekliyle ifade etmiştir. Hayatımda onlarca kez görmüşümdür Türkiye'nin Türkiye'den büyük olduğunu. Yaşadıklarımızdan bir özet gördüm." ifadelerini kullandı.

Türkiye Türkiye'den Büyüktür Platformu Sözcüsü Osman Bozdemir ise Çanakkale Zaferi'nde yaşanan duyguların aynısını, 15 Temmuz'da ve sonrasında da hissettiklerini bildirdi.    

Bu duygularla ümmet coğrafyasında Türkiye'yi anlatan kısa film hazırladıklarını ifade eden Bozdemir, şunları kaydetti:

"Yaşanmış bazı olaylardan derleyerek birliğimize ve beraberliğimize vesile olmasını temenni ettiğimiz bu filmin büyük ve güçlü Türkiye'nin yansıması olacağına inanıyoruz. Bizim için gönülden gönüle giden yoldur, Türkiye. Çünkü biz Hazreti Mevla'nın ifadesiyle, 'şu toprağa sevgiden başka bir tohum ekmeyiz.' Dünyanın iyiliği, artık güçlü Türkiye'ye bağlı."

Konuşmaların ardından Konya ve Türkiye'de yaşanan olayların derlendiği 8 dakikalık filmin gösterimi yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.