TürkBirDev Konya Temsilciliği açıldı

TürkBirDev Konya Temsilciliği açıldı

TürkBirDev Vakfı Konya İl Temsilciliği açıldı.

TürkBirDev Vakfı Konya İl Temsilciliği açıldı. Belediye İşhanı 8. katta bulunan temsilciliğin açılış programına TürkBirDev Genel Sekreteri Sıtkı Örengil, TürkBirDev Vakfı Konya İl Temsilcisi Mehmet Kabran, Atatürkçü Düşünce Derneği İl Başkanı Ferhat Pekedis, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği İl Başkan Yardımcısı, Konya Kazak Türkleri Derneği Başkanı İbrahim Şerefli, Emirgazi Yörükleri Başkanı Mesut Bayrakçı, Sazlıpınar Türkmenleri Başkanı Kamil Koçaker, Adalet Partisi İl Başkanı Ali Kaya ve İlçe Başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan TürkBirDev Vakfı Konya İl Temsilcisi Mehmet Kabran, “Genel merkezden ‘dava arkadaşları arıyoruz’ denildiği zaman gözümüzü kırpmadan ‘biz varız’ dedik. Bu yolda tüm gücümüzle çalışacağız. 07.07.2017 tarihinde TürkBirDev kurultayını gerçekleştireceğiz. Kurultaya Konyamız’dan katılmak isteyenlere yardımcı olacağız. Bu davaya gönlümüzü verdik. El ele daha yukarılara çıkaracağız” şeklinde konuştu.

img_0894.jpg

TürkBirDev Genel Sekreteri Sıtkı Örengil de konuşmasında ilk teşkilatlanmanın Konya’dan başlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İnşallah yağan yağmurlar gibi Konya’da bize bereket getirecek. el ele bu dava için çalışmamız lazım. Az sayıda gözükmemiz sizi yanıltmasın. Bizim arkamızda 300 milyon Türk var” ifadelerine yer verdi.

img_0895.jpg

Konuşmaların ardından dua edilerek il temsilciliği hizmete açıldı.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

img_0899.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.