Türk Ve Rus Sanatçılardan Türkiye-rusya Dostluğuna Anlamlı Klip

Türk Ve Rus Sanatçılardan Türkiye-rusya Dostluğuna Anlamlı Klip

Türk şarkıcı Oktay Gürtürk ve Rus şarkıcı Zvezda’nın Türk-Rus dostluğuna dikkat çekmek çektikleri “Barış ve Mir” isimli klip yayınlandı.Geçtiğimiz aylarda Moskova’da açtığı pankart ve sosyal medyada T...

Türk şarkıcı Oktay Gürtürk ve Rus şarkıcı Zvezda’nın Türk-Rus dostluğuna dikkat çekmek çektikleri “Barış ve Mir” isimli klip yayınlandı.

Geçtiğimiz aylarda Moskova’da açtığı pankart ve sosyal medyada Türk-Rus dostluğuna dikkat çeken kampanyası ile adından söz ettiren Rus şarkıcı Zvezda ve Türk şarkıcı Oktay Gürtürk, Türkiye ve Rusya halklarının dostluğuna vurgu yapmak için kamera karşısına geçti. Sanatçılar, “Barış and Mir” ismini verdikleri şarkıları gelecekte ilişkilerin daha iyi olacağını savundu. Aranjörlüğünü Cüneyt Yılmaz’ın yaptığı ve yönetmen koltuğunda da Burak Gürman’ın oturduğu şarkının klipi ise İstanbul’da çekildi.

Bundan sonraki süreçte ilişkilerin düzeleceğine inanan ve bu konuda inancını yitirmediğini ifade eden Zvezda, barış isteyen ve Rus-Türk dostluğuna inanan herkesin bu şarkıyla kenetlenmesini istedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.