Türk Telekom Numara Taşıma Kampanyaları

Türk Telekom Numara Taşıma Kampanyaları

Türk Telekom 81 ilde bulunan il ve bütün ilçelere 3G ve 4.5G desteğiyle hizmet veren bir operatör şirketidir.

Türk Telekom 81 ilde bulunan il ve bütün ilçelere 3G ve 4.5G desteğiyle hizmet veren bir operatör şirketidir. Türk Telekom hattına mevcutta bulunan eski gsm operatöründe ki eski işlemiyle birlikte kullanıcılar yeni paket içeriklerine toplamda 15 liraya kadar indirimle uygun fiyata sahip oluyor. Bu içeriklerden yararlanabilmek için 81 il ve bütün ilçelerinde bulunan en yakın Türk Telekom mağazasına gidilerek numaranın Türk Telekom hattı üzerine taşınması gerekiyor.

Türk Telekom Hattına Geçiş Yapma ve Gerekli Şartlar

Herhangi bir Türk Telekom mağazasına gidilerek eski numara yeni hatta taşıma işlemi yapılabiliyor. Numara taşımak için gerekli şartlar ve belgeler kullanıcının TC kimlik numarası ve eski gsm operatöründeki hattı götürmesi yeterli olarak kabul ediliyor. Ancak numaranın taşınabilmesi ve bu işlemlerin yapılabilmesi için hattı kullanacak olan kişinin kendisi doğrudan Türk Telekom mağazasına talep oluşturması gerekiyor. Herhangi bir vekalet veya başka bir kişinin giderek numara taşıması Türk Telekom üzerinden kabul edilmiyor.

Yeni Gelen Kullanıcılara Özel Kampanya Paketleri ve Ücretleri

Eski numarasını Türk Telekom hattına taşıyan müşterilere özel kampanyalar ile faturasız hatlarda toplamda 15 TL'ye kadar indirimden faydalanabilme imkanı bulunuyor. Woops ve Selfy paketleri ile kullanıcılar her yöne konuşma, her yöne sms ve cepten internet paketlerine sahip oluyor. Kullanıcılar aynı zamanda faturalı hat üzerinden numara taşıma işlemi gerçekleştirdiğinde paket içeriğine ek ücret ödeyerek akıllı telefon kampanyalarından ve tablet bilgisayar kampanyalarından faydalanabiliyor.

Faturalı Hatta Özel Tarifeler

Söz paketi ile, 12 ay boyunca mevcut tarife de ve mevcut hatta kalma sözü veren bütün yeni faturalı hat müşterileri her yöne 1.000 dakika konuşma içeriği, 1.000 her yöne sms ve 2GB cepten internet paketlerinden faydalanabiliyor. O Ses Türkiye paketiyle birlikte her yöne 1.000 dakika konuşma, her yöne 1.000 sms ve 4GB cepten internet paket içeriğine ayda 35 TL'ye sahip oluyor. Aynı zamanda bu tarife üzerinde ayda toplamda 10 adet O Ses Türkiye programında ücretsiz oy atma hakkına sahip oluyor. Mor tarifelerdeyse 25-35-45 TL karşılığında toplamda her yöne 3.000 dakika konuşma ve her yöne 5.000 sms ve toplam 10GB cepten internete kadar sahip olabiliyor.

Türk Telekom Faturasız Hatta Özel Tarifeler

faturasız hatta numara taşıyarak gelen yeni kullanıcılar Turuncu Small ve Turuncu Medium tarifelerin içeriğine toplamda 10 liraya kadar indirimle faydalanıyor. 19 TL karşılığında her yöne 750 dakika ve 5.000 sms, 2GB cepten internete sahip olabiliyorken aynı zamanda 23 TL karşılığında her yöne 1.000 dakika konuşma ve 5.000 sms, 3GB cepten internet paket içeriklerine sahip oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
45 Yorum