Türk Metal Sendikası’nda Kupa Heyecanı

Türk Metal Sendikası’nda Kupa Heyecanı

Türk Metal Sendikası Mühimmat Fabrikası 2014 Sonbahar Voleybol Turnuvası büyük çekişmeye sahne oldu. Finalde takımlar Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Mürsel Öcal’dan kupalarını aldı. Turnuvaya, Ustalar, İmla, Nakliye,...

Türk Metal Sendikası Mühimmat Fabrikası 2014 Sonbahar Voleybol Turnuvası büyük çekişmeye sahne oldu. Finalde takımlar Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Mürsel Öcal’dan kupalarını aldı.

Turnuvaya, Ustalar, İmla, Nakliye, Tapa, Pres ve CNC takımları katıldı. İki gurup şeklinde yapılan maçlar sonucu, finale kalan Ustalar ve İmla takımları arasında yapılan çekişmeli maç sonucu Ustalar, İmla takımını yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

     Spor değişik düşüncede ve inançta yer alan insanları birleştiren, biraraya getiren, yer yer sevindiren, zaman zaman eğlendiren ve bazen de ağlatan bir özelliğe sahip olduğunu açıklayan Öcal, “Ancak bunun da kendi sınırı içinde kalması gerekir. Bu sınır aşıldığı zaman fanatik taraftarlıklar sonucu kavgalara, bazen öldürmelere kadar varan olumsuzluklara sebep olunabiliyor. Bu sınırın korunmasında en önemli esas ise iman ve ahlâkın yapıcı ve birleştirici yönüdür.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.